Рецепт від шеф-кухаря Сергія Башинського із Києва має лише одну складність — попереднє маринування м'яса з овочами. Далі, дотримуючись рецепту, ви просто поміщаєте все в духовку і за деякий час дістаєте з неї ароматний, пряний і ситний шедевр, зазначають Патріоти України.
Для приготування 4 порцій необхідно:
Приготування
Беремо тушку качки і зачищаємо від зайвого жиру та шкіри. Змащуємо устричним соусом, солимо, перчимо.
Овочі (цибулю й моркву) нарізаємо у зручний для вас спосіб.
Беремо рукав для запікання, кладемо туди овочі, качку, додаємо трохи води та маринуємо добу. А потім відправляємо в духовку і запікаємо за температури 120-140 градусів, поки м'ясо не стане м'яким.
Після цього дістаємо качку з духовки, змащуємо соусом хойсин, додаємо нарізані дольками яблука, мед і, повернувши в духовку, доводимо до готовності. Наприкінці відкриваємо рукав і так запікаємо хвилин 10 до утворення рум'яної скоринки.
Нестача вітамінів взимку істотно змінює людину. Якщо в організмі не вистачає мікроелементів, необхідних для нормального обміну речовин, людина може відчувати потяг до гірких, гострих, солодких або, навпаки, солоних страв. Також подібні зміни смаку можу...
Грудень - час, коли кухні перетворюються на справжні майстерні. Стіл завалений мисками з начинкою та рядами вареників, що чекають своєї черги. Здається, все йде за планом: тісто м’яке, начинка ароматна, але вареники лопаються під час варіння. Замість п...