Рецепт від шеф-кухаря Сергія Башинського із Києва має лише одну складність — попереднє маринування м'яса з овочами. Далі, дотримуючись рецепту, ви просто поміщаєте все в духовку і за деякий час дістаєте з неї ароматний, пряний і ситний шедевр, зазначають Патріоти України.
Для приготування 4 порцій необхідно:
Приготування
Беремо тушку качки і зачищаємо від зайвого жиру та шкіри. Змащуємо устричним соусом, солимо, перчимо.
Овочі (цибулю й моркву) нарізаємо у зручний для вас спосіб.
Беремо рукав для запікання, кладемо туди овочі, качку, додаємо трохи води та маринуємо добу. А потім відправляємо в духовку і запікаємо за температури 120-140 градусів, поки м'ясо не стане м'яким.
Після цього дістаємо качку з духовки, змащуємо соусом хойсин, додаємо нарізані дольками яблука, мед і, повернувши в духовку, доводимо до готовності. Наприкінці відкриваємо рукав і так запікаємо хвилин 10 до утворення рум'яної скоринки.
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...