Яєчня є однією з найпростіших і найсмачніших страв, які можна приготувати нашвидкоруч, передають Патріоти України.
На перший погляд здається, що жодних складнощів у приготуванні не може бути.
Потрібно лише відправити яйця на сковорідку з олією і трохи почекати.
Однак професійні кухарі мають чимало секретів, які дозволяють приготувати ідеальну яєчню.
Як виявилося, завдяки цьому простому прийому яєчня буквально одразу просмажується у потрібних місцях. У той же час, краї страви не будуть жорсткими, як це часто відбувається при звичайному приготуванні.
Яєчня вийде неймовірно апетитною та смачною.
Насамперед варто прогріти сковорідку з рафінованою оливковою олією. Після цього потрібно обережно ввести дві столові ложки води.
Справа залишилася за малим.
Додаємо курячі яйця, солимо і всипаємо потрібні спеції.
Чекаємо половину хвилини, а потім прикриваємо кришкою.
Вогонь важливо зменшити.
Смачна яєчня готова.
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...
Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...