Про це мало хто знає! Навіщо під час приготування яєчні досвідчені кухарі додають воду

Яєчня є однією з найпростіших і найсмачніших страв, які можна приготувати нашвидкоруч, передають Патріоти України.

На перший погляд здається, що жодних складнощів у приготуванні не може бути.

Подробиці

Потрібно лише відправити яйця на сковорідку з олією і трохи почекати.

Однак професійні кухарі мають чимало секретів, які дозволяють приготувати ідеальну яєчню.

Навіщо під час приготування страви додавати звичайну воду?

Як виявилося, завдяки цьому простому прийому яєчня буквально одразу просмажується у потрібних місцях. У той же час, краї страви не будуть жорсткими, як це часто відбувається при звичайному приготуванні.

Яєчня вийде неймовірно апетитною та смачною.

Як правильно додати воду?

Насамперед варто прогріти сковорідку з рафінованою оливковою олією. Після цього потрібно обережно ввести дві столові ложки води.

Справа залишилася за малим.

Додаємо курячі яйця, солимо і всипаємо потрібні спеції.

Чекаємо половину хвилини, а потім прикриваємо кришкою.

Вогонь важливо зменшити.

Смачна яєчня готова.

Доступний всім! Названо напій, який рятує серце

понеділок, 8 грудень 2025, 11:44

Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...

Японський секрет ідеального рису: Як приготувати, щоб він не злипався

понеділок, 8 грудень 2025, 8:15

Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.