Яєчня є однією з найпростіших і найсмачніших страв, які можна приготувати нашвидкоруч, передають Патріоти України.
На перший погляд здається, що жодних складнощів у приготуванні не може бути.
Потрібно лише відправити яйця на сковорідку з олією і трохи почекати.
Однак професійні кухарі мають чимало секретів, які дозволяють приготувати ідеальну яєчню.
Як виявилося, завдяки цьому простому прийому яєчня буквально одразу просмажується у потрібних місцях. У той же час, краї страви не будуть жорсткими, як це часто відбувається при звичайному приготуванні.
Яєчня вийде неймовірно апетитною та смачною.
Насамперед варто прогріти сковорідку з рафінованою оливковою олією. Після цього потрібно обережно ввести дві столові ложки води.
Справа залишилася за малим.
Додаємо курячі яйця, солимо і всипаємо потрібні спеції.
Чекаємо половину хвилини, а потім прикриваємо кришкою.
Вогонь важливо зменшити.
Смачна яєчня готова.
Ніжні мереживні млинці – дійсно потребує майстерності кулінара. Але не рідко трапляються ситуації, коли начебто правильно замішане тісто для млинців – це ще не запорука успіху. Іноді млинці навіть у досвідчених господинь виходять ламкими, сухими, з під...
Всього 15 хвилин часу, кілька простих продуктів та чудовий сніданок або перекус у вас на столі. Бутерброди готуються дуже просто і швидко, а в результаті виходить ніжна начинка з чудовим вершковим смаком і на хрусткій основі з хліба. Щоб додати бутербр...