Про це мало хто знає! Навіщо під час приготування яєчні досвідчені кухарі додають воду

Яєчня є однією з найпростіших і найсмачніших страв, які можна приготувати нашвидкоруч, передають Патріоти України.

На перший погляд здається, що жодних складнощів у приготуванні не може бути.

Подробиці

Потрібно лише відправити яйця на сковорідку з олією і трохи почекати.

Однак професійні кухарі мають чимало секретів, які дозволяють приготувати ідеальну яєчню.

Навіщо під час приготування страви додавати звичайну воду?

Як виявилося, завдяки цьому простому прийому яєчня буквально одразу просмажується у потрібних місцях. У той же час, краї страви не будуть жорсткими, як це часто відбувається при звичайному приготуванні.

Яєчня вийде неймовірно апетитною та смачною.

Як правильно додати воду?

Насамперед варто прогріти сковорідку з рафінованою оливковою олією. Після цього потрібно обережно ввести дві столові ложки води.

Справа залишилася за малим.

Додаємо курячі яйця, солимо і всипаємо потрібні спеції.

Чекаємо половину хвилини, а потім прикриваємо кришкою.

Вогонь важливо зменшити.

Смачна яєчня готова.

Рецепт печінкового торту, який всі шукають

субота, 19 квітень 2025, 14:42

Для багатьох людей один з улюблених тортів – печінковий, а не типові солодкі торти. Господині по-різному готують, але цей варіант подобається всім. Зберігайте собі перед новорічними святами і готуйте з нами, передають Патріоти України. Для приготування...

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині обсмажують вермішель перед додаванням до супу

субота, 19 квітень 2025, 12:07

Макаронні вироби часто використовуються як базовий гарнір або ж входять до складу перших страв, тому важливо навчитися їх правильно готувати, передають Патріоти України. Інструкції з варіння, як правило, вказуються на упаковці, проте виробники ніколи н...