Про це мало хто знає! Навіщо під час приготування яєчні досвідчені кухарі додають воду

Яєчня є однією з найпростіших і найсмачніших страв, які можна приготувати нашвидкоруч, передають Патріоти України.

На перший погляд здається, що жодних складнощів у приготуванні не може бути.

Подробиці

Потрібно лише відправити яйця на сковорідку з олією і трохи почекати.

Однак професійні кухарі мають чимало секретів, які дозволяють приготувати ідеальну яєчню.

Навіщо під час приготування страви додавати звичайну воду?

Як виявилося, завдяки цьому простому прийому яєчня буквально одразу просмажується у потрібних місцях. У той же час, краї страви не будуть жорсткими, як це часто відбувається при звичайному приготуванні.

Яєчня вийде неймовірно апетитною та смачною.

Як правильно додати воду?

Насамперед варто прогріти сковорідку з рафінованою оливковою олією. Після цього потрібно обережно ввести дві столові ложки води.

Справа залишилася за малим.

Додаємо курячі яйця, солимо і всипаємо потрібні спеції.

Чекаємо половину хвилини, а потім прикриваємо кришкою.

Вогонь важливо зменшити.

Смачна яєчня готова.

"Ідеальний продукт": Дієтологи розкрили незвичайні факти про властивості огірків

п’ятниця, 5 вересень 2025, 23:10

Зазвичай ми сприймаємо огірок як звичайний овоч з мінімальною користю, але дієтологи стверджують, що цей продукт може стати справжнім союзником у боротьбі за здоров’я. Він не тільки допомагає в підтримці кісток та здоров’я серця, але й сприяє схудненню...

Розставлено крапки над "і": Чи потрібно зберігати джем, варення і конфітюр у холодильнику

п’ятниця, 5 вересень 2025, 6:45

Банка джему або варення у холодильнику - це правило чи хибна думка? Таке питання виникає у багатьох господинь, передають Патріоти України. Дієтологиня Кетлін Гарсія-Бенсон пояснила, коли варто ставити джем до холодильника, а коли достатньо зберігати йо...