Про це сперечається багато господинь: Чи варто додавати часник під час приготування фаршу для котлет

Часник - специфічний продукт, який не завжди кладуть у фарш для котлет. Якщо соковитість котлетам надає саме цибуля, то часник - впливає більше на смакові якості і додається в фарш залежно від уподобань, передають Патріоти України.

Однак часник абсолютно не підійде для котлет, які будуть запікати в духовці. Запечений часник прісний і здатний зіпсувати смак навіть такої страви.

Якщо ж ви вирішили смажити котлети на сковороді, то часник можна ризикнути додати. Так на 1 кг фаршу додають всього 2-3 зубчики часнику. При цьому ми не забуваємо про цибулю. Обидва цих інгредієнти не стануть конкурувати в смакових властивостях. Запах часнику під впливом термічної обробки стає не таким гострим і прекрасно гармонує з цибулею.

Також в фарш рекомендується додати яйце, сіль, перець і батон, попередньо розмочений в молоці. При цьому важливо замочувати батон саме в молоці, щоб зберегти соковитість і ніжність готових котлет. Це важливо, тому, що часник буде підсушувати страву.

А ось від картоплі, зелені та інших спецій краще відмовитися. Готові м'ясні биточки варто обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити на розпеченій сковорідці з обох сторін.

Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

четвер, 2 травень 2024, 18:07

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...

Секрет досвідчених господинь! Чим можна замінити яйця у тісті для випічки

четвер, 2 травень 2024, 17:12

Яйця зараз за ціною стали золотими, тому для господинь актуальне питання: чим їх замінити у випічці? Пропонуємо декілька перевірених варіантів, що допоможуть вам економити на яйцях у наш час, передають Патріоти України. Для приготування солодкої випічк...