Часник - специфічний продукт, який не завжди кладуть у фарш для котлет. Якщо соковитість котлетам надає саме цибуля, то часник - впливає більше на смакові якості і додається в фарш залежно від уподобань, передають Патріоти України.
Однак часник абсолютно не підійде для котлет, які будуть запікати в духовці. Запечений часник прісний і здатний зіпсувати смак навіть такої страви.
Якщо ж ви вирішили смажити котлети на сковороді, то часник можна ризикнути додати. Так на 1 кг фаршу додають всього 2-3 зубчики часнику. При цьому ми не забуваємо про цибулю. Обидва цих інгредієнти не стануть конкурувати в смакових властивостях. Запах часнику під впливом термічної обробки стає не таким гострим і прекрасно гармонує з цибулею.
Також в фарш рекомендується додати яйце, сіль, перець і батон, попередньо розмочений в молоці. При цьому важливо замочувати батон саме в молоці, щоб зберегти соковитість і ніжність готових котлет. Це важливо, тому, що часник буде підсушувати страву.
А ось від картоплі, зелені та інших спецій краще відмовитися. Готові м'ясні биточки варто обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити на розпеченій сковорідці з обох сторін.
Багато хто вважає солодощі шкідливою їжею, яка спричиняє зайву вагу, проблеми з зубами та ожиріння. Але виявляється, деякі солодощі можуть бути не лише смачними, а й корисними для здоров’я, передають Патріоти України з посиланням на. Про що йдеться:. В...
М’ясо індички вважається одним із найкорисніших та легкозасвоюваних видів м’яса. Воно багате білком, вітамінами та мінералами, необхідними для правильного функціонування організму, і особливо рекомендоване людям старше 50 років, передають Патріоти Укра...