Часник - специфічний продукт, який не завжди кладуть у фарш для котлет. Якщо соковитість котлетам надає саме цибуля, то часник - впливає більше на смакові якості і додається в фарш залежно від уподобань, передають Патріоти України.
Однак часник абсолютно не підійде для котлет, які будуть запікати в духовці. Запечений часник прісний і здатний зіпсувати смак навіть такої страви.
Якщо ж ви вирішили смажити котлети на сковороді, то часник можна ризикнути додати. Так на 1 кг фаршу додають всього 2-3 зубчики часнику. При цьому ми не забуваємо про цибулю. Обидва цих інгредієнти не стануть конкурувати в смакових властивостях. Запах часнику під впливом термічної обробки стає не таким гострим і прекрасно гармонує з цибулею.
Також в фарш рекомендується додати яйце, сіль, перець і батон, попередньо розмочений в молоці. При цьому важливо замочувати батон саме в молоці, щоб зберегти соковитість і ніжність готових котлет. Це важливо, тому, що часник буде підсушувати страву.
А ось від картоплі, зелені та інших спецій краще відмовитися. Готові м'ясні биточки варто обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити на розпеченій сковорідці з обох сторін.
Спеції століттями зачаровували людство своїм ароматом і цілющими властивостями. Вони надихали на відкриття нових земель, ставали символами багатства та культури, а спершу були першими ліками людства, передають Патріоти України. Сьогодні наукові дослідж...
Нарізані банани часто швидко темніють і стають м’якими, але експерти з харчування знайшли простий спосіб зберегти їх свіжими до чотирьох днів, передають Патріоти України з посиланням на. Ключовий інгредієнт — лимонний сік. Лимонна кислота допомагає зни...