Проблема із капустою вирішена: Рецепт лінивих голубців, які сподобаються усім

Якщо у вашій родині дуже люблять голубці, але на приготування завжди не вистачає часу – наступна ідея може стати справжнім порятунком. Для того, щоб зробити таку страву, не потрібно парити капусту і довго закручувати з неї голубець – достатньо лише декілька простих рухів. Це ідеальний варіант ситної та швидкої вечері. Ідея приготування лінивих голубців опублікована на сторінці cooking_by_sofi в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • рис – 150 г
  • вода – 300 мл
  • фарш – 500-700 г
  • цибуля – 1-2 шт.
  • морква – 1 шт.
  • капуста – 1/2
  • вершкове масло або олія – 50 г
  • томати у власному соку – 400 г
  • сметана – 200 г
  • коріандр – 1/2 ч.л.
  • сіль, перець, спеції до фаршу

Спосіб приготування:

1. Рис добре промити, залити холодною водою 1:2.

2. Посолити і варити під закритою кришкою 5 хв після закипання.

3. Відставити і залишити на 15 хвилин.

4. Нагріти сковорідку з маслом або олією, просмажити цибулю до прозорості.

5. Додати натерту моркву, тушкувати 3-5 хвилин до м‘якості.

6. Покласти нашинковану капусту і готувати без помішувань 2-3 хвилини.

7. Посолити, поперчити, добре перемішати.

8. Тушкувати до м‘якості 7-8 хвилин.

9. З‘єднати капусту, рис, фарш і спеції.

10. Додати роздавлений горошок коріандру.

11. Сформувати голубці вологими руками.

12. Викласти щільно в один шар у змащену олією форму.

13. Для заливки з‘єднати томати і сметану.

14. Додайте сіль і перець, все добре перемішайте.

15. Залити голубці та запікати за температури 180 градусів 45-50 хв.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...