
Якщо у вашій родині дуже люблять голубці, але на приготування завжди не вистачає часу – наступна ідея може стати справжнім порятунком. Для того, щоб зробити таку страву, не потрібно парити капусту і довго закручувати з неї голубець – достатньо лише декілька простих рухів. Це ідеальний варіант ситної та швидкої вечері. Ідея приготування лінивих голубців опублікована на сторінці cooking_by_sofi в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Рис добре промити, залити холодною водою 1:2.
2. Посолити і варити під закритою кришкою 5 хв після закипання.
3. Відставити і залишити на 15 хвилин.
4. Нагріти сковорідку з маслом або олією, просмажити цибулю до прозорості.
5. Додати натерту моркву, тушкувати 3-5 хвилин до м‘якості.
6. Покласти нашинковану капусту і готувати без помішувань 2-3 хвилини.
7. Посолити, поперчити, добре перемішати.
8. Тушкувати до м‘якості 7-8 хвилин.
9. З‘єднати капусту, рис, фарш і спеції.
10. Додати роздавлений горошок коріандру.
11. Сформувати голубці вологими руками.
12. Викласти щільно в один шар у змащену олією форму.
13. Для заливки з‘єднати томати і сметану.
14. Додайте сіль і перець, все добре перемішайте.
15. Залити голубці та запікати за температури 180 градусів 45-50 хв.
Залишилися картопля з обіду і не знаєте, чи можнаїх безпечно розігріти? Чи, навпаки, завжди викидаєте, вважаючи, що після охолодження стає безкорисною? Час змінити цей стереотип! Виявляється, розігріта картопля має свої плюси - вона може навіть бути ко...
Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...