Якщо у вашій родині дуже люблять голубці, але на приготування завжди не вистачає часу – наступна ідея може стати справжнім порятунком. Для того, щоб зробити таку страву, не потрібно парити капусту і довго закручувати з неї голубець – достатньо лише декілька простих рухів. Це ідеальний варіант ситної та швидкої вечері. Ідея приготування лінивих голубців опублікована на сторінці cooking_by_sofi в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Рис добре промити, залити холодною водою 1:2.
2. Посолити і варити під закритою кришкою 5 хв після закипання.
3. Відставити і залишити на 15 хвилин.
4. Нагріти сковорідку з маслом або олією, просмажити цибулю до прозорості.
5. Додати натерту моркву, тушкувати 3-5 хвилин до м‘якості.
6. Покласти нашинковану капусту і готувати без помішувань 2-3 хвилини.
7. Посолити, поперчити, добре перемішати.
8. Тушкувати до м‘якості 7-8 хвилин.
9. З‘єднати капусту, рис, фарш і спеції.
10. Додати роздавлений горошок коріандру.
11. Сформувати голубці вологими руками.
12. Викласти щільно в один шар у змащену олією форму.
13. Для заливки з‘єднати томати і сметану.
14. Додайте сіль і перець, все добре перемішайте.
15. Залити голубці та запікати за температури 180 градусів 45-50 хв.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...