Наталія Калніна на Новий рік пропонує приготувати пікантну закуску, яка викладається шарами, передають Патріоти України.
Рецепт закуски, яка називається «Пікантна», вона виклала на своєму каналі, додавши: «Начебто звичайні інгредієнти, в результаті смак здатний здивувати кожного. Щоб зрозуміти, потрібно взяти і приготувати, тим більше готується дуже просто».
Інгредієнти:Для соусу:
- Печінка куряча — 600 гр;
- Цибулина — 1 шт.;
- Лавровий лист — 2 шт.;
- Сіль — 1ч.л.
- Огірок маринований — 150 гр;
- Сметана — 200 гр;
- Часник — 3 зубчики;
- Чорний перець — за смаком;
- Сіль — 1/3 ч.л.;
- Кріп — за смаком.
Приготування:
- Печінку відварити з цілою цибулею, лавровим листом, сіллю. Зняти з вогню після 20 хвилин кипіння та залишити остигати печінку у воді. За півгодини дістати і дати стекти зайвій волозі.
- На тертці подрібнити огірок, дрібно нарізати зелень. Змішати, додавши подрібнений чесник, сметану, сіль та перець. Поставити у холодильник охолоджуватися.
- Печінку порізати невеликими шматочками.
- У салатник на дно викласти шар печінки, зверху змастити соусом — і далі так само чергувати шари. Останнім має стати соус.
- Прикрасити подрібненою зеленню. Готово!
На полицях супермаркетів - десятки упаковок, але далеко не все з того, що виглядає як вершкове масло, ним дійсно є. Сьогодні виробники часто маскують спреди та інші жири під натуральне масло, сподіваючись, що споживач не зверне увагу на дрібниці. Та є ...
У літній період зберігання продуктів стає справжнім викликом, особливо коли мова йде про свіжі овочі та фрукти. Високі температури пришвидшують псування, тож логічним здається перемістити все у холодильник. Але це - не найкраще рішення для помідорів, п...