Наталія Калніна на Новий рік пропонує приготувати пікантну закуску, яка викладається шарами, передають Патріоти України.
Рецепт закуски, яка називається «Пікантна», вона виклала на своєму каналі, додавши: «Начебто звичайні інгредієнти, в результаті смак здатний здивувати кожного. Щоб зрозуміти, потрібно взяти і приготувати, тим більше готується дуже просто».
Інгредієнти:Для соусу:
- Печінка куряча — 600 гр;
- Цибулина — 1 шт.;
- Лавровий лист — 2 шт.;
- Сіль — 1ч.л.
- Огірок маринований — 150 гр;
- Сметана — 200 гр;
- Часник — 3 зубчики;
- Чорний перець — за смаком;
- Сіль — 1/3 ч.л.;
- Кріп — за смаком.
Приготування:
- Печінку відварити з цілою цибулею, лавровим листом, сіллю. Зняти з вогню після 20 хвилин кипіння та залишити остигати печінку у воді. За півгодини дістати і дати стекти зайвій волозі.
- На тертці подрібнити огірок, дрібно нарізати зелень. Змішати, додавши подрібнений чесник, сметану, сіль та перець. Поставити у холодильник охолоджуватися.
- Печінку порізати невеликими шматочками.
- У салатник на дно викласти шар печінки, зверху змастити соусом — і далі так само чергувати шари. Останнім має стати соус.
- Прикрасити подрібненою зеленню. Готово!
Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...
На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...