Проковтнете язика від задоволення: Рецепт фантастичних ласощів з курячої грудки та гірчичного-пивного кляра

Той, хто спробує це блюдо, ніколи не зможе назвати це просто котлетами. А знаєте чому? Він просто проковтне язика від задоволення. Ніжні шматочки курячої грудки у спеціальному гірчичному клярі на пиві. У цього блюда є тільки одна назва — насолода, зазначають Патріоти України.

Продукти

  • 400 г курячої грудки
  • 2 яйця
  • 50 мл пива
  • 1 ст. ложка гірчиці
  • 1 ст.л. соєвого соусу
  • 2 ст. л. борошна
  • сіль і перець за смаком
  • олія для смаження
  • панірувальні сухарі — 2 ст.л.

Приготування

  • Поріжте курячі грудки на невеликі смужки, посоліть й поперчіть їх з обох сторін.
  • В окремому посуді готуємо кляр. Змішуємо яйця, пиво, гірчицю, соєвий соус та борошно. Консистенція повинна вийти, як на млинці.
  • Далі, треба утопити шматочки курячої грудки у клярі. Можна так залишити їх на ніч. І тоді, м’ясо буде просто танути у роті. Але якщо у вас немає часу чекати, можна приступати до смаження за 30 хвилин.
  • Розігріваємо олію в сковороді, макаємо шматочки курки у клярі до сухарів та обжарюємо до золотистої скоринки. Подавати блюдо можна гарячим й холодним, з гарніром або без нього. Одне можна сказати точно — це буде неймовірно смачно! Насолоджуйтесь!

Апетитна, ситна та пікантна: Готуємо домашню ковбасу, від якої не відірватися

четвер, 26 травень 2022, 9:58

Домашня ковбаса завжди буде центром уваги всіх гостей на святковому столі. А під час відпочинку на природі з друзями - чудовою альтернативою шашлику. Кулінарка Лариса Павлюк з Києва радить приготувати домашню ковбасу за її перевіреним рецептом, переда...

"Азовсталь" - найбільша поразка в історії РФ

четвер, 26 травень 2022, 0:18

Кінець оборони Маріуполя та подвиг героїв "Азовсталі": попри те, що росіянам зрештою вдалося встановити контроль над містом, штурмова операція назавжди закарбується в історії рф, як найбільший військовий провал. Штурм Маріуполя та "Азовсталі" став війс...