Проковтнете язика від задоволення: Рецепт фантастичних ласощів з курячої грудки та гірчичного-пивного кляра

Той, хто спробує це блюдо, ніколи не зможе назвати це просто котлетами. А знаєте чому? Він просто проковтне язика від задоволення. Ніжні шматочки курячої грудки у спеціальному гірчичному клярі на пиві. У цього блюда є тільки одна назва — насолода, зазначають Патріоти України.

Продукти

  • 400 г курячої грудки
  • 2 яйця
  • 50 мл пива
  • 1 ст. ложка гірчиці
  • 1 ст.л. соєвого соусу
  • 2 ст. л. борошна
  • сіль і перець за смаком
  • олія для смаження
  • панірувальні сухарі — 2 ст.л.

Приготування

  • Поріжте курячі грудки на невеликі смужки, посоліть й поперчіть їх з обох сторін.
  • В окремому посуді готуємо кляр. Змішуємо яйця, пиво, гірчицю, соєвий соус та борошно. Консистенція повинна вийти, як на млинці.
  • Далі, треба утопити шматочки курячої грудки у клярі. Можна так залишити їх на ніч. І тоді, м’ясо буде просто танути у роті. Але якщо у вас немає часу чекати, можна приступати до смаження за 30 хвилин.
  • Розігріваємо олію в сковороді, макаємо шматочки курки у клярі до сухарів та обжарюємо до золотистої скоринки. Подавати блюдо можна гарячим й холодним, з гарніром або без нього. Одне можна сказати точно — це буде неймовірно смачно! Насолоджуйтесь!

Просто ідеальні! Як приготувати апетитні сирні оладки, за якими всі вишикуються в чергу

п’ятниця, 22 листопад 2024, 22:10

Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...

Це може здивувати! Кулінарні секрети, про які знає не кожна господиня

п’ятниця, 22 листопад 2024, 18:09

Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...