гато хто стикається з тим, що хліб швидко черствіє, покривається пліснявою, передають Патріоти України.
Проблеми можна уникнути, якщо правильно зберігати продукт.
Як відзначають досвідчені господині, тримати хліб краще у прохолодному та сухому місці.
Наприклад, це може бути шафа, яка знаходиться подалі від плити.
При цьому буханець краще тримати в паперовому пакеті або в бавовняній тканині, щоб врятувати продукт від плісняви, зайвої вологи.
Підійде для зберігання звичайна хлібниця, де є отвори для повітря.
Але тут слід враховувати, що не можна накладати хлібобулочні вироби надто щільно до неї, а інакше цвіль з’явиться дуже швидко.
Крім цього, хліб можна заморожувати.
Важливо правильно і щільно загорнути продукт, щоб він не втратив своєї якості та текстури. Перед подачею на стіл залишиться тільки розігріти скибочки, які зрештою будуть м’якими всередині, але з хрусткою скоринкою.
"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...