
гато хто стикається з тим, що хліб швидко черствіє, покривається пліснявою, передають Патріоти України.
Проблеми можна уникнути, якщо правильно зберігати продукт.
Як відзначають досвідчені господині, тримати хліб краще у прохолодному та сухому місці.
Наприклад, це може бути шафа, яка знаходиться подалі від плити.
При цьому буханець краще тримати в паперовому пакеті або в бавовняній тканині, щоб врятувати продукт від плісняви, зайвої вологи.
Підійде для зберігання звичайна хлібниця, де є отвори для повітря.
Але тут слід враховувати, що не можна накладати хлібобулочні вироби надто щільно до неї, а інакше цвіль з’явиться дуже швидко.
Крім цього, хліб можна заморожувати.
Важливо правильно і щільно загорнути продукт, щоб він не втратив своєї якості та текстури. Перед подачею на стіл залишиться тільки розігріти скибочки, які зрештою будуть м’якими всередині, але з хрусткою скоринкою.
Страви з горохом є дуже популярними в Україні. Щоб суттєво скоротити час варіння гороху (до 10−15 хвилин), його необхідно правильно підготувати, уникаючи двох поширених помилок: недостатнього промивання та замочування у холодній воді, пише ТСН, передаю...
Осінь - сезон смачних і ситних грибів. Дуже важливо при приготуванні - знати не тільки послідовність дій, а й як правильно смажити гриби, щоб вони не горіли і не перетворилися на кашу, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними по...