Приготувати ароматне м’ясо, що тане в роті, під силу не кожній господині. Навіть якісний продукт можна необережно зіпсувати, якщо неправильно його підготувати. Однак є проста хитрість, завдяки якій м’ясо завжди виходить соковитим та м’яким, передають Патріоти України.
Звичайна кавова гуща може стати чудовим компонентом для маринаду. Використовується цей інгредієнт для приготування будь-якого виду м’яса.
Кава допомагає пом’якшити волокна тканини, роблячи м’ясо неймовірно ніжним та соковитим. Не варто боятись зіпсувати страву: навпаки, у м’яса з’явиться оригінальний відтінок смаку.
Потрібно приготувати маринад. Для цього в мисці з’єднуються кавова гуща з невеликою кількістю столового оцту, солі, прянощів.
Замість солі можна додати соєвий соус.
Примітно, що кава, що подається з цукром, для цього рецепту не підходить. Це правило поширюється і на напої з молоком чи вершками.
Також переконайтеся, що у маринаду вийшла рідка консистенція, щоб можна було без особливих труднощів обробити шматки м’яса.
Полуниця — це не лише смачно, а й дуже корисно. Вона багата на вітамін C, антиоксиданти, клітковину і має низьку калорійність. Але навіть із таким чудовим продуктом важливо знати міру, передають Патріоти України. 150–250 г (приблизно 1–2 склянки) — без...
В Італії пастою називають практично всі борошняні вироби. Особливо розширилося значення цього слова останніми роками: тепер під пастою часом розуміють навіть смажений у фритюрі «хмиз» і страви близькосхідного походження, що нагадують чебуреки, передают...