Проста в приготуванні та дуже смачна міні-піца по-домашньому

Пропонуємо приготувати дуже смачну та просту піцу. Ваші родичі та друзі залишаться дуже задоволеними, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти для тіста:

Борошно пшеничне – 650 гр.;

Вода кімнатної температури – 400 мл.;

Олія – 50 мл.;

Сухі дріжджі – 10 гр.;

Сіль – 1 ч. л.

Інгредієнти для начинки:

Ковбаса;

Томати;

Твердий сир;

Копчені ковбаски.

Спосіб приготування:

Замісіть тісто. З’єднайте між собою воду, дріжджі, олію та сіль. Після поступово додайте борошно та замісіть тісто. Консистенція повинна бути м’яка.

Накрийте тісто рушником та залишіть відпочивати 1 годину.

Всі інгредієнти для начинки наріжте невеликими кубиками.

Візьміть тісто та поділіть його на невеликі круглі частинки. Покладіть їх на деко застелене папером для випічки на 15 хвилин.

Візьміть склянку та натисніть на тісто. У вас повинно утворитися місце для начинки.

Покладіть начинку, краї змастіть яєчним жовтком.

Випікайте маленькі піци 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.

Гукайте родину до столу та перед подачею задекоруйте піцу зеленню за вашим смаком!

Оцінять всі! Як приготувати шоколадні кекси на кефірі лише за 30 хвилин

п’ятниця, 22 листопад 2024, 16:12

З кексами за цим рецептом впорається кожен. Дуже простий в приготуванні. Кекси завжди доречні: до чаювання, на перекус, для частування. Рецепт в деталях читайте далі в статті, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі продукти:. Ке...

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...