Пропонуємо приготувати дуже смачну та просту піцу. Ваші родичі та друзі залишаться дуже задоволеними, зазначають Патріоти України.
Борошно пшеничне – 650 гр.;
Вода кімнатної температури – 400 мл.;
Олія – 50 мл.;
Сухі дріжджі – 10 гр.;
Сіль – 1 ч. л.
Ковбаса;
Томати;
Твердий сир;
Копчені ковбаски.
Замісіть тісто. З’єднайте між собою воду, дріжджі, олію та сіль. Після поступово додайте борошно та замісіть тісто. Консистенція повинна бути м’яка.
Накрийте тісто рушником та залишіть відпочивати 1 годину.
Всі інгредієнти для начинки наріжте невеликими кубиками.
Візьміть тісто та поділіть його на невеликі круглі частинки. Покладіть їх на деко застелене папером для випічки на 15 хвилин.
Візьміть склянку та натисніть на тісто. У вас повинно утворитися місце для начинки.
Покладіть начинку, краї змастіть яєчним жовтком.
Випікайте маленькі піци 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.
Гукайте родину до столу та перед подачею задекоруйте піцу зеленню за вашим смаком!
Дієтологиня та авторка книжки "Як не їсти ультраоброблене" Нікола Ладлам-Рейн провела аналіз 18 найпопулярніших фруктів, оцінюючи їхню поживність за 5-бальною шкалою, передають Патріоти України. Аутсайдером списку стали всі види динь — кавун, канталупа...
Коли справа доходить до вибору кухонної дошки, важливо не тільки звертати увагу на матеріал, але й на його вплив на здоров'я та якість вашого приготування їжі. Дерев’яні та пластикові дошки - два основних типи обробних поверхонь, але є багато відміннос...