Пропонуємо приготувати дуже смачну та просту піцу. Ваші родичі та друзі залишаться дуже задоволеними, зазначають Патріоти України.
Борошно пшеничне – 650 гр.;
Вода кімнатної температури – 400 мл.;
Олія – 50 мл.;
Сухі дріжджі – 10 гр.;
Сіль – 1 ч. л.
Ковбаса;
Томати;
Твердий сир;
Копчені ковбаски.
Замісіть тісто. З’єднайте між собою воду, дріжджі, олію та сіль. Після поступово додайте борошно та замісіть тісто. Консистенція повинна бути м’яка.
Накрийте тісто рушником та залишіть відпочивати 1 годину.
Всі інгредієнти для начинки наріжте невеликими кубиками.
Візьміть тісто та поділіть його на невеликі круглі частинки. Покладіть їх на деко застелене папером для випічки на 15 хвилин.
Візьміть склянку та натисніть на тісто. У вас повинно утворитися місце для начинки.
Покладіть начинку, краї змастіть яєчним жовтком.
Випікайте маленькі піци 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.
Гукайте родину до столу та перед подачею задекоруйте піцу зеленню за вашим смаком!
Багато господинь помилково вважають, що зварити ідеальний бульйон дуже легко: достатньо залити курку водою і поставити на вогонь. Але насправді тут є низка нюансів, без дотримання яких неможливо приготувати ідеальний бульйон, передають Патріоти України...
При смаженні картоплі найважливішим і складним завданням є збереження хрусткої скоринки. Сам коренеплід при цьому всередині має залишитись м’яким та ніжним. Завдяки таким контрастам текстур та смаків страва є такою затребуваною та популярною, передають...