Пропонуємо приготувати дуже смачну та просту піцу. Ваші родичі та друзі залишаться дуже задоволеними, зазначають Патріоти України.
Борошно пшеничне – 650 гр.;
Вода кімнатної температури – 400 мл.;
Олія – 50 мл.;
Сухі дріжджі – 10 гр.;
Сіль – 1 ч. л.
Ковбаса;
Томати;
Твердий сир;
Копчені ковбаски.
Замісіть тісто. З’єднайте між собою воду, дріжджі, олію та сіль. Після поступово додайте борошно та замісіть тісто. Консистенція повинна бути м’яка.
Накрийте тісто рушником та залишіть відпочивати 1 годину.
Всі інгредієнти для начинки наріжте невеликими кубиками.
Візьміть тісто та поділіть його на невеликі круглі частинки. Покладіть їх на деко застелене папером для випічки на 15 хвилин.
Візьміть склянку та натисніть на тісто. У вас повинно утворитися місце для начинки.
Покладіть начинку, краї змастіть яєчним жовтком.
Випікайте маленькі піци 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.
Гукайте родину до столу та перед подачею задекоруйте піцу зеленню за вашим смаком!
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...