Це дуже ситно, смачно, незвично, одним словом, рецепт цікавий. Якщо хочете урізноманітнити меню - спробуйте, вийде дуже смачно, передають Патріоти України.
Такі рулетики – ідеальна друга страва, так як поєднують в собі і м’ясо і гарнір. Для приготування знадобляться звичайні, доступні продукти, які в основному завжди є під рукою.
Картопля очищаємо, потім натираємо на грубій терці. Додаємо дрібно нарізану ріпчасту цибулю, яйця, сіль, чорний перець, борошно, все добре перемішуємо.
Сковорідку розігріваємо і злегка змащуємо олією. Викладаємо на сковорідку картоплю, розподіляємо її так, щоб вийшов тонкий млинець. Обсмажуємо до рум’яності з двох сторін. З даної кількості виходить 6 картопляних млинців.
Шампіньйони і ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо, обсмажуємо на олії до готовності.
До фаршу відправляємо обсмажені гриби з цибулею, додаємо сіль, чорний перець, інші спеції за смаком, добре перемішуємо. Начинку ділимо на 6 частин. Розподіляємо фарш рівномірним шаром по картопляному млинці та загортаємо в рулет.
Форму для запікання злегка змащуємо олією, перекладаємо картопляні рулетики з фаршем в форму. Зверху змащуємо сметаною і посипаємо натертим сиром.
Запікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів. Подивіться які апетитні картопляні рулетики вийшли!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...