Це дуже ситно, смачно, незвично, одним словом, рецепт цікавий. Якщо хочете урізноманітнити меню - спробуйте, вийде дуже смачно, передають Патріоти України.
Такі рулетики – ідеальна друга страва, так як поєднують в собі і м’ясо і гарнір. Для приготування знадобляться звичайні, доступні продукти, які в основному завжди є під рукою.
Картопля очищаємо, потім натираємо на грубій терці. Додаємо дрібно нарізану ріпчасту цибулю, яйця, сіль, чорний перець, борошно, все добре перемішуємо.
Сковорідку розігріваємо і злегка змащуємо олією. Викладаємо на сковорідку картоплю, розподіляємо її так, щоб вийшов тонкий млинець. Обсмажуємо до рум’яності з двох сторін. З даної кількості виходить 6 картопляних млинців.
Шампіньйони і ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо, обсмажуємо на олії до готовності.
До фаршу відправляємо обсмажені гриби з цибулею, додаємо сіль, чорний перець, інші спеції за смаком, добре перемішуємо. Начинку ділимо на 6 частин. Розподіляємо фарш рівномірним шаром по картопляному млинці та загортаємо в рулет.
Форму для запікання злегка змащуємо олією, перекладаємо картопляні рулетики з фаршем в форму. Зверху змащуємо сметаною і посипаємо натертим сиром.
Запікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів. Подивіться які апетитні картопляні рулетики вийшли!
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...