Це дуже ситно, смачно, незвично, одним словом, рецепт цікавий. Якщо хочете урізноманітнити меню - спробуйте, вийде дуже смачно, передають Патріоти України.
Такі рулетики – ідеальна друга страва, так як поєднують в собі і м’ясо і гарнір. Для приготування знадобляться звичайні, доступні продукти, які в основному завжди є під рукою.
Картопля очищаємо, потім натираємо на грубій терці. Додаємо дрібно нарізану ріпчасту цибулю, яйця, сіль, чорний перець, борошно, все добре перемішуємо.
Сковорідку розігріваємо і злегка змащуємо олією. Викладаємо на сковорідку картоплю, розподіляємо її так, щоб вийшов тонкий млинець. Обсмажуємо до рум’яності з двох сторін. З даної кількості виходить 6 картопляних млинців.
Шампіньйони і ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо, обсмажуємо на олії до готовності.
До фаршу відправляємо обсмажені гриби з цибулею, додаємо сіль, чорний перець, інші спеції за смаком, добре перемішуємо. Начинку ділимо на 6 частин. Розподіляємо фарш рівномірним шаром по картопляному млинці та загортаємо в рулет.
Форму для запікання злегка змащуємо олією, перекладаємо картопляні рулетики з фаршем в форму. Зверху змащуємо сметаною і посипаємо натертим сиром.
Запікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів. Подивіться які апетитні картопляні рулетики вийшли!
Дерун - національна українська страва. У місті Коростень щорічно проводиться Міжнародний фестиваль деруна, та є пам’ятник цій чудовій страві. Та, певно, не знайдеться українця, який би не любив ласувати картопляними оладками, передають Патріоти Україн...
Що потрібно покласти у святковий кошик, аби освятити на Великдень, передають Патріоти України. Головне церковне свято — Світле Христове Воскресіння — 2024 року християни Східного обряду будуть святкувати 5 травня. З нагоди свята, напередодні у Велику ...