Якщо ви любите скумбрію, то цей рецепт стане вашим улюбленим. Рибка виходить неймовірно смачною і ніжною, зазначають Патріоти України.
Які знадобляться продукти:
В першу чергу необхідно підготувати всі інгредієнти: овочі помити, скумбрію почистити від усього зайвого (нутрощів, плавців, голови і хвоста) і теж помити.
Корисна порада: чистити рибу набагато простіше, якщо вона злегка заморожена.
Тепер черга маринаду: в глибокому посуді з’єднати олію з соєвим соусом, спецією, сіллю і перцем.
Термостійкий форму застелити фольгою і викласти рибку. Промазати її з усіх боків і всередині маринадом, відставити убік на 15 хвилин, щоб скумбрія промаринувалася. Включити духовку для розігріву.
У цей час можна зайнятися овочами. Цибулю порізати у вигляді тонких півкілець, помідори тонкими часточками і також лимон. Рибу начинити овочами.
Побризкати зверху скумбрію соком лимона, покласти петрушку і промазати майонезом.
Форму закрити фольгою і добре зафіксувати її.
Скумбрію помістити на півгодини в духовку. Готувати слід при 180 °.
Після витягти рибу, прибрати фольгу і повернути в духовку ще на 10 хвилин, щоб вона злегка присмажилася.
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...