Просто божественний аромат! Найсмачніший метод приготування скумбрії в фользі

Якщо ви любите скумбрію, то цей рецепт стане вашим улюбленим. Рибка виходить неймовірно смачною і ніжною, зазначають Патріоти України.

Які знадобляться продукти:

  • Скумбрія – дві тушки;
  • Лимон – половинка;
  • Цибуля ріпчаста – одна головка;
  • Помідор – одна штука;
  • Соєвий соус – одна стіл. ложка;
  • Майонез – одна стіл. ложка;
  • Олія соняшникова – три стіл. ложки;
  • Спеції для риби – пів чайн. ложки;
  • Петрушка – пучок;
  • Сіль, перець на ваш смак.

Переходимо до процесу приготування

В першу чергу необхідно підготувати всі інгредієнти: овочі помити, скумбрію почистити від усього зайвого (нутрощів, плавців, голови і хвоста) і теж помити.

Корисна порада: чистити рибу набагато простіше, якщо вона злегка заморожена.

Тепер черга маринаду: в глибокому посуді з’єднати олію з соєвим соусом, спецією, сіллю і перцем.

Термостійкий форму застелити фольгою і викласти рибку. Промазати її з усіх боків і всередині маринадом, відставити убік на 15 хвилин, щоб скумбрія промаринувалася. Включити духовку для розігріву.

У цей час можна зайнятися овочами. Цибулю порізати у вигляді тонких півкілець, помідори тонкими часточками і також лимон. Рибу начинити овочами.

Побризкати зверху скумбрію соком лимона, покласти петрушку і промазати майонезом.

Форму закрити фольгою і добре зафіксувати її.

Скумбрію помістити на півгодини в духовку. Готувати слід при 180 °.

Після витягти рибу, прибрати фольгу і повернути в духовку ще на 10 хвилин, щоб вона злегка присмажилася.

Не будуть злипатися: Ось у якій воді, скільки і як правильно варити спагеті

вівторок, 2 грудень 2025, 12:45

Спагеті - одна з найпростіших і найшвидших у приготуванні страв. Готувати їх можна з олією, спеціями, соусами. Але, дуже важливо знати, як їх правильно варити і скільки хвилин, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, ...

Не робіть помилок! Чому квашена капуста псується

вівторок, 2 грудень 2025, 11:45

Квашена капуста часто готується про запас, але навіть правильно зроблений продукт може зіпсуватися завчасно. Найчастіше причиною є помилки під час зберігання: неправильна температура, невідповідний посуд або недостатній рівень розсолу. Якщо не створити...