Просто дивовижний смак! Котлети з крабових паличок і плавленого сирка

Такі котлетки підійдуть як на вечерю в колі сім’ї, так і на святкове застілля. Виходить незвично, ніжно і дуже-дуже смачно. Не бійтеся експериментувати, зазначають Патріоти України.

Візьміть наступні продукти:

  • два плавлених сирка;
  • 200 г крабових паличок хорошої якості;
  • два курячих яйця;
  • один-два зубчики часнику;
  • трохи борошна;
  • трохи олії рослинного походження;
  • кріп / спеції / сіль.

Покроковий процес приготування котлеток

Крабові палички і сир перемеліть за допомогою блендера. Якщо у вас немає електроприладу, то просто натріть на тертці і змішайте.

Часник видавіть до крабових паличків з сирком. Туди ж додайте дрібно різаний кріп, сіль, перчик, приправи і вбийте яйця. Ретельно розмішайте руками.

Руки змочіть водою і приступайте до ліплення котлет. Обвалюйте їх у борошні, а потім викладайте на сковорідку, яку перед цим розігрійте з олією.

Смажте котлети спочатку на одній стороні, потім на інший до рум’яності. Коли друга сторона буде майже готова, закрийте сковорідку кришкою, щоб котлетки трохи пропарились.

Готові котлети викладайте на одноразовий рушник. Так ви приберете зайву олію.

Тримаєте все під контролем чи шукаєте пригод? Оберіть кота на картинці - і дізнайтеся про себе дещо цікаве

неділя, 2 квітень 2023, 7:13

Люди, що володіють певними рисами характеру, найчастіше схильні вибирати однакові картинки. Пройдіть наш невеликий тест і дізнайтеся більше про свій характер, передають Патріоти України. Вам потрібно вибрати тільки одну картинку з котиком з представлен...

Секрет досвідчених господинь: В який момент покласти м’ясо в воду, щоб бульйон був наваристий

неділя, 2 квітень 2023, 6:15

Зварити правильний бульйон - це мистецтво. Опанувати його може кожен, хто цікавиться кулінарними тонкощами приготування страв. Бульйон з м’яса має свої особливості. Про одну з них ми і розкажемо. В результаті ви зможете зварити наваристий, поживний та ...