Просто дивовижний смак! Котлети з крабових паличок і плавленого сирка

Такі котлетки підійдуть як на вечерю в колі сім’ї, так і на святкове застілля. Виходить незвично, ніжно і дуже-дуже смачно. Не бійтеся експериментувати, зазначають Патріоти України.

Візьміть наступні продукти:

  • два плавлених сирка;
  • 200 г крабових паличок хорошої якості;
  • два курячих яйця;
  • один-два зубчики часнику;
  • трохи борошна;
  • трохи олії рослинного походження;
  • кріп / спеції / сіль.

Покроковий процес приготування котлеток

Крабові палички і сир перемеліть за допомогою блендера. Якщо у вас немає електроприладу, то просто натріть на тертці і змішайте.

Часник видавіть до крабових паличків з сирком. Туди ж додайте дрібно різаний кріп, сіль, перчик, приправи і вбийте яйця. Ретельно розмішайте руками.

Руки змочіть водою і приступайте до ліплення котлет. Обвалюйте їх у борошні, а потім викладайте на сковорідку, яку перед цим розігрійте з олією.

Смажте котлети спочатку на одній стороні, потім на інший до рум’яності. Коли друга сторона буде майже готова, закрийте сковорідку кришкою, щоб котлетки трохи пропарились.

Готові котлети викладайте на одноразовий рушник. Так ви приберете зайву олію.

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...