Просто і дуже доступно: Рецепт смачних та запашних оладок з кабачків

Оладки з кабачків - класика, яка подобається багатьом людям. Більш оригінальною цю страву зроблять шинка й сир, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • кабачки — 750 г;
  • яйця — 3 шт.;
  • шинка — 150 г;
  • твердий сир — 120 г;
  • часник — 1 зубок;
  • борошно — 40 г;
  • сіль — за смаком;
  • мелений перець — за смаком;
  • олія — для смаження.

Приготування

  1. Кабачки натріть на крупній тертці і вичавіть зайву рідину. Додайте трохи збиті яйця, подрібнений часник, борошно. Потім покладіть у тісто сіль та перець за смаком, добре перемішайте.
  2. Шинку наріжте дрібними кубиками, сир натріть на крупній тертці.
  3. У сковороді розігрійте олію і за допомогою ложки викладіть кабачкову суміш, формуючи оладки. На кожен оладок викладіть трохи шинки та сиру і додайте зверху ще трохи суміші з кабачка.
  4. Смажте оладки 3 хвилини, потім обережно переверніть і готуйте ще 3-4 хвилини. Подавайте до столу одразу після приготування.

Є секрет! Як різати сир фета, щоб шматочки не розпадалися

субота, 18 січень 2025, 12:12

Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...

Не робіть помилок! Названо продукт, який категорично не можна готувати у фритюрниці

субота, 18 січень 2025, 11:48

Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...