
Оладки з кабачків - класика, яка подобається багатьом людям. Більш оригінальною цю страву зроблять шинка й сир, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти
- кабачки — 750 г;
- яйця — 3 шт.;
- шинка — 150 г;
- твердий сир — 120 г;
- часник — 1 зубок;
- борошно — 40 г;
- сіль — за смаком;
- мелений перець — за смаком;
- олія — для смаження.
Приготування
- Кабачки
натріть на крупній тертці і вичавіть зайву рідину. Додайте трохи збиті
яйця, подрібнений часник, борошно. Потім покладіть у тісто сіль та
перець за смаком, добре перемішайте.
- Шинку наріжте дрібними кубиками, сир натріть на крупній тертці.
- У
сковороді розігрійте олію і за допомогою ложки викладіть кабачкову
суміш, формуючи оладки. На кожен оладок викладіть трохи шинки та сиру і
додайте зверху ще трохи суміші з кабачка.
- Смажте оладки 3 хвилини, потім обережно переверніть і готуйте ще 3-4 хвилини. Подавайте до столу одразу після приготування.
Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...