Просто і дуже доступно: Рецепт смачних та запашних оладок з кабачків

Оладки з кабачків - класика, яка подобається багатьом людям. Більш оригінальною цю страву зроблять шинка й сир, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • кабачки — 750 г;
  • яйця — 3 шт.;
  • шинка — 150 г;
  • твердий сир — 120 г;
  • часник — 1 зубок;
  • борошно — 40 г;
  • сіль — за смаком;
  • мелений перець — за смаком;
  • олія — для смаження.

Приготування

  1. Кабачки натріть на крупній тертці і вичавіть зайву рідину. Додайте трохи збиті яйця, подрібнений часник, борошно. Потім покладіть у тісто сіль та перець за смаком, добре перемішайте.
  2. Шинку наріжте дрібними кубиками, сир натріть на крупній тертці.
  3. У сковороді розігрійте олію і за допомогою ложки викладіть кабачкову суміш, формуючи оладки. На кожен оладок викладіть трохи шинки та сиру і додайте зверху ще трохи суміші з кабачка.
  4. Смажте оладки 3 хвилини, потім обережно переверніть і готуйте ще 3-4 хвилини. Подавайте до столу одразу після приготування.

Червона пляма на яйці: Чи можна її їсти і чи небезпечна вона для здоров’я

понеділок, 15 грудень 2025, 23:10

Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...