Оладки з кабачків - класика, яка подобається багатьом людям. Більш оригінальною цю страву зроблять шинка й сир, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти
- кабачки — 750 г;
- яйця — 3 шт.;
- шинка — 150 г;
- твердий сир — 120 г;
- часник — 1 зубок;
- борошно — 40 г;
- сіль — за смаком;
- мелений перець — за смаком;
- олія — для смаження.
Приготування
- Кабачки
натріть на крупній тертці і вичавіть зайву рідину. Додайте трохи збиті
яйця, подрібнений часник, борошно. Потім покладіть у тісто сіль та
перець за смаком, добре перемішайте.
- Шинку наріжте дрібними кубиками, сир натріть на крупній тертці.
- У
сковороді розігрійте олію і за допомогою ложки викладіть кабачкову
суміш, формуючи оладки. На кожен оладок викладіть трохи шинки та сиру і
додайте зверху ще трохи суміші з кабачка.
- Смажте оладки 3 хвилини, потім обережно переверніть і готуйте ще 3-4 хвилини. Подавайте до столу одразу після приготування.
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...