
Оладки з кабачків - класика, яка подобається багатьом людям. Більш оригінальною цю страву зроблять шинка й сир, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти
- кабачки — 750 г;
- яйця — 3 шт.;
- шинка — 150 г;
- твердий сир — 120 г;
- часник — 1 зубок;
- борошно — 40 г;
- сіль — за смаком;
- мелений перець — за смаком;
- олія — для смаження.
Приготування
- Кабачки
натріть на крупній тертці і вичавіть зайву рідину. Додайте трохи збиті
яйця, подрібнений часник, борошно. Потім покладіть у тісто сіль та
перець за смаком, добре перемішайте.
- Шинку наріжте дрібними кубиками, сир натріть на крупній тертці.
- У
сковороді розігрійте олію і за допомогою ложки викладіть кабачкову
суміш, формуючи оладки. На кожен оладок викладіть трохи шинки та сиру і
додайте зверху ще трохи суміші з кабачка.
- Смажте оладки 3 хвилини, потім обережно переверніть і готуйте ще 3-4 хвилини. Подавайте до столу одразу після приготування.
Жорстке м’ясо без попередньої підготовки приготувати на гідному рівні не під силу жодному кулінару. Тому кухарями було розроблено особливі хитрощі, які допоможуть подолати можливі труднощі, передають Патріоти України. Достатньо правильно замаринувати п...
Курка — це доступне джерело білка, яке легко включити до складу різних рецептів. Якщо ви часто включаєте це м’ясо в раціон, це може мати як користь, так і певні ризики, передають Патріоти України. Все залежить від способу приготування: запечена або туш...