Проста і дуже смачна страва. Відноситься до румунської кухні, приготувати цю страву все ж варто, адже воно просто дивовижна. Стейк виходить ніжним, соковитим і дуже апетитним, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти
У стегенець в основі робимо надріз, виймаємо кісточки і залишаємо чисте філе. Знімаємо шкірку. М’ясо накриваємо плівкою і злегка відбиваємо молотком, щоб воно стало однакової товщини. Кожен шматочок солимо і перчимо до смаку. А також змащуємо гірчицею.
Огірок нарізаємо скибочками, очищену цибулю кружечками, бекон нарізаємо тонкими пластинками. Кладемо шматок м’яса, на нього мариновані огірки, цибулю і бекон, слідом другий шматок м’яса. І так до кінця. Останній шматочок м’яса тільки солимо і перчимо до смаку.
Отриману «гірку» скріплюємо мотузкою або кондитерської ниткою. Отриману заготівлю кладемо в форму, зверху викладаємо решту цибулі і ставимо в духовку. Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 1 години. А потім подаємо до столу.
Зараз стільки рецептів приготування страв, що вигадати нові дуже складно. Але ніхто нам не заважає вдосконалити старі, передають Патріоти України. Чи можливо зробити улюблені котлети ще смачнішими та соковитішими? Досвідчені господарки стверджують, що ...
Часто макарони злипаються, розварюються і виходять прісними. Все це через неправильну технологію приготування. А саме: температуру води, відварювання з кришкою чи без неї, з промиванням або без нього, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz розпо...