Просто і дуже смачно! Як приготувати соковитий багатошаровий стейк

Проста і дуже смачна страва. Відноситься до румунської кухні, приготувати цю страву все ж варто, адже воно просто дивовижна. Стейк виходить ніжним, соковитим і дуже апетитним, зазначають Патріоти України.

Необхідні продукти

  • 4 курячі стегенця
  • 150 грам бекону
  • 2 цибулини
  • 3 мариновані огірки
  • 3 столові ложки гірчиці
  • сіль, перець за смаком

Покроковий процес приготування стейка

У стегенець в основі робимо надріз, виймаємо кісточки і залишаємо чисте філе. Знімаємо шкірку. М’ясо накриваємо плівкою і злегка відбиваємо молотком, щоб воно стало однакової товщини. Кожен шматочок солимо і перчимо до смаку. А також змащуємо гірчицею.

Огірок нарізаємо скибочками, очищену цибулю кружечками, бекон нарізаємо тонкими пластинками. Кладемо шматок м’яса, на нього мариновані огірки, цибулю і бекон, слідом другий шматок м’яса. І так до кінця. Останній шматочок м’яса тільки солимо і перчимо до смаку.

Отриману «гірку» скріплюємо мотузкою або кондитерської ниткою. Отриману заготівлю кладемо в форму, зверху викладаємо решту цибулі і ставимо в духовку. Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 1 години. А потім подаємо до столу.

Як пити апельсиновий сік і не набирати вагу - рекомендації експертів

неділя, 17 серпень 2025, 10:15

Апельсиновий сік - джерело вітаміну С, корисний для імунітету та серця. Проте чи впливає час вживання соку на набір ваги? Дослідники з Кельнського університету провели експеримент, який показав, передають Патріоти України. Вчені радять вживати 100% нат...

П’єте каву, щоб схуднути? Виявилося, все залежить від ваших генів

субота, 16 серпень 2025, 18:15

Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...