
Проста і дуже смачна страва. Відноситься до румунської кухні, приготувати цю страву все ж варто, адже воно просто дивовижна. Стейк виходить ніжним, соковитим і дуже апетитним, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти
У стегенець в основі робимо надріз, виймаємо кісточки і залишаємо чисте філе. Знімаємо шкірку. М’ясо накриваємо плівкою і злегка відбиваємо молотком, щоб воно стало однакової товщини. Кожен шматочок солимо і перчимо до смаку. А також змащуємо гірчицею.
Огірок нарізаємо скибочками, очищену цибулю кружечками, бекон нарізаємо тонкими пластинками. Кладемо шматок м’яса, на нього мариновані огірки, цибулю і бекон, слідом другий шматок м’яса. І так до кінця. Останній шматочок м’яса тільки солимо і перчимо до смаку.
Отриману «гірку» скріплюємо мотузкою або кондитерської ниткою. Отриману заготівлю кладемо в форму, зверху викладаємо решту цибулі і ставимо в духовку. Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 1 години. А потім подаємо до столу.

Японський рис - це не просто гарнір, а основа багатьох страв. Секрет ідеальної консистенції — розсипчастий, пружний, але не липкий рис - криється в традиційному японському ритуалі промивання та замочування, передають Патріоти України. Чому промивання в...
Медики-дослідники, які раніше пояснювали, чому не рекомендується пити каву натще, назвали фрукти, які варто вживати тим, хто піклується про здоров'я серця, передають Патріоти України. У першу чергу, як пише ресурс parade.com, фрукти допоможуть людям, я...