Просто і дуже смачно! Як приготувати соковитий багатошаровий стейк

Проста і дуже смачна страва. Відноситься до румунської кухні, приготувати цю страву все ж варто, адже воно просто дивовижна. Стейк виходить ніжним, соковитим і дуже апетитним, зазначають Патріоти України.

Необхідні продукти

  • 4 курячі стегенця
  • 150 грам бекону
  • 2 цибулини
  • 3 мариновані огірки
  • 3 столові ложки гірчиці
  • сіль, перець за смаком

Покроковий процес приготування стейка

У стегенець в основі робимо надріз, виймаємо кісточки і залишаємо чисте філе. Знімаємо шкірку. М’ясо накриваємо плівкою і злегка відбиваємо молотком, щоб воно стало однакової товщини. Кожен шматочок солимо і перчимо до смаку. А також змащуємо гірчицею.

Огірок нарізаємо скибочками, очищену цибулю кружечками, бекон нарізаємо тонкими пластинками. Кладемо шматок м’яса, на нього мариновані огірки, цибулю і бекон, слідом другий шматок м’яса. І так до кінця. Останній шматочок м’яса тільки солимо і перчимо до смаку.

Отриману «гірку» скріплюємо мотузкою або кондитерської ниткою. Отриману заготівлю кладемо в форму, зверху викладаємо решту цибулі і ставимо в духовку. Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 1 години. А потім подаємо до столу.

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...