Просто і дуже смачно! Звертаємо фарш в ковбасу і кладемо в морозилку. Потім смажимо як котлети

Фарш давно став універсальним продуктом, з нього виходить безліч смачних і цікавих страв. Цей рецепт став одним з улюблених в моїй родині, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш, 500 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • яйця, 3 шт;
  • сир, 200 г;
  • молоко, 150 мл;
  • борошно, 200 г;
  • сіль, спеції.

Процес приготування

Цибулю натираємо на дрібній тертці і змішуємо з фаршем.

У масу додаємо яйце, солимо і всипаємо будь-які спеції за смаком. Добре вимішуємо і залишаємо трохи настоятися.

Сир тремо на грубій терці.

Пергамент розкладаємо на столі і рівним шаром розподіляємо фарш.

На фарш висипаємо сир. І звертаємо рулет.

Обертаємо пергаментом і відправляємо в морозильну камеру на 3 години.

Два останніх яйця змішуємо з молоком, борошном до однорідності.

Рулет ріжемо порційними шматочками і кожен умочуємо в кляр.

Обсмажуємо на кожній стороні по кілька хвилин.

Котлети виходять дуже соковитими, з м’яким, розплавленим сиром всередині. Страва поєднується з будь-якими гарнірами. Всередину ще можна покласти попередньо обсмажені гриби.

Як зробити дуже соковитий фарш для пельменів - простий рецепт із секретом

середа, 2 квітень 2025, 7:12

Що може бути смачніше за домашні пельмені? Мабуть, нічого! На жаль, не завжди фарш для приготування цієї страви виходить соковитий, а самі пельмені з бульйоном усередині, передають Патріоти України. Якщо ви не знаєте, як досягти такого ефекту, обов’язк...

Все просто! Що додати у каву, щоб вона була не лише смачною, а й надзвичайно корисною

середа, 2 квітень 2025, 6:58

Як виявилося, каву можна зробити дуже корисною для здоров’я, і для цього потрібен лише один інгредієнт. Це насіння льону. Такий секрет розкрили лікарі-дієтологи, що спеціалізуються на здоровому харчуванні, передають Патріоти України з посиланням на ТСН...