Просто і дуже смачно! Звертаємо фарш в ковбасу і кладемо в морозилку. Потім смажимо як котлети

Фарш давно став універсальним продуктом, з нього виходить безліч смачних і цікавих страв. Цей рецепт став одним з улюблених в моїй родині, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш, 500 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • яйця, 3 шт;
  • сир, 200 г;
  • молоко, 150 мл;
  • борошно, 200 г;
  • сіль, спеції.

Процес приготування

Цибулю натираємо на дрібній тертці і змішуємо з фаршем.

У масу додаємо яйце, солимо і всипаємо будь-які спеції за смаком. Добре вимішуємо і залишаємо трохи настоятися.

Сир тремо на грубій терці.

Пергамент розкладаємо на столі і рівним шаром розподіляємо фарш.

На фарш висипаємо сир. І звертаємо рулет.

Обертаємо пергаментом і відправляємо в морозильну камеру на 3 години.

Два останніх яйця змішуємо з молоком, борошном до однорідності.

Рулет ріжемо порційними шматочками і кожен умочуємо в кляр.

Обсмажуємо на кожній стороні по кілька хвилин.

Котлети виходять дуже соковитими, з м’яким, розплавленим сиром всередині. Страва поєднується з будь-якими гарнірами. Всередину ще можна покласти попередньо обсмажені гриби.

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...