Просто і дуже смачно! Звертаємо фарш в ковбасу і кладемо в морозилку. Потім смажимо як котлети

Фарш давно став універсальним продуктом, з нього виходить безліч смачних і цікавих страв. Цей рецепт став одним з улюблених в моїй родині, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш, 500 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • яйця, 3 шт;
  • сир, 200 г;
  • молоко, 150 мл;
  • борошно, 200 г;
  • сіль, спеції.

Процес приготування

Цибулю натираємо на дрібній тертці і змішуємо з фаршем.

У масу додаємо яйце, солимо і всипаємо будь-які спеції за смаком. Добре вимішуємо і залишаємо трохи настоятися.

Сир тремо на грубій терці.

Пергамент розкладаємо на столі і рівним шаром розподіляємо фарш.

На фарш висипаємо сир. І звертаємо рулет.

Обертаємо пергаментом і відправляємо в морозильну камеру на 3 години.

Два останніх яйця змішуємо з молоком, борошном до однорідності.

Рулет ріжемо порційними шматочками і кожен умочуємо в кляр.

Обсмажуємо на кожній стороні по кілька хвилин.

Котлети виходять дуже соковитими, з м’яким, розплавленим сиром всередині. Страва поєднується з будь-якими гарнірами. Всередину ще можна покласти попередньо обсмажені гриби.

Чим замінити масло та маргарин у випічці, щоб вона була кориснішою

п’ятниця, 22 серпень 2025, 23:10

Торти та десерти у своїй більшості мають досить високу калорійність. І рано чи пізно у кожної господині постає запитання: «А чи можна чимось замінити жир у випічці?» Справді, калорійність у випічці та десертах можна знижувати. Така випічка буде корисні...

Дуже смачні, але: Кому не можна їсти кавуни

п’ятниця, 22 серпень 2025, 17:22

Кавуни цінуються за свій освіжаючий смак і багатий поживний вміст. Крім того, вони низькокалорійні, але при цьому надовго залишають відчуття ситості та допомагають швидко вгамувати спрагу. Хоча список їхніх корисних властивостей для здоров'я дуже довги...