Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- фарш, 500 г;
- цибуля, 1 шт;
- яйця, 3 шт;
- сир, 200 г;
- молоко, 150 мл;
- борошно, 200 г;
- сіль, спеції.
Процес приготування
Цибулю натираємо на дрібній тертці і змішуємо з фаршем.
У масу додаємо яйце, солимо і всипаємо будь-які спеції за смаком. Добре вимішуємо і залишаємо трохи настоятися.
Сир тремо на грубій терці.
Пергамент розкладаємо на столі і рівним шаром розподіляємо фарш.
На фарш висипаємо сир. І звертаємо рулет.
Обертаємо пергаментом і відправляємо в морозильну камеру на 3 години.
Два останніх яйця змішуємо з молоком, борошном до однорідності.
Рулет ріжемо порційними шматочками і кожен умочуємо в кляр.
Обсмажуємо на кожній стороні по кілька хвилин.
Котлети виходять дуже соковитими, з м’яким, розплавленим сиром всередині. Страва поєднується з будь-якими гарнірами. Всередину ще можна покласти попередньо обсмажені гриби.