Просто і недорого! Смачні оладки з баклажанів, які сподобаються всім

Баклажан - один з найпопулярніших овочів, а серед рецептів популярні смажені баклажани і запечені баклажани, а так хочеться чогось новенького. Давайте спробуємо приготувати оладки з баклажанів. Швидкий смачний рецепт, який вам стане в нагоді, щоб урізноманітнити свій раціон, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Баклажани — 2 шт. (500 г).
  • Картопля — 2 шт. (великих — 500 г).
  • Яйця — 2 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Розпушувач для тіста — 1 ч. л.
  • Борошно — 1 скл. (200мл).
  • Рослинна олія — 80 мл.
  • Сіль, чорний мелений перець — за смаком.

Приготування:

  • Натираємо на тертці картоплю.
  • Подрібнюємо в подрібнювачі або блендером баклажани і цибулю.
  • Змішуємо картоплю і баклажани, солимо, перчимо, додаємо яйця, розпушувач і борошно, замішуємо тісто.
  • Обсмажуємо оладки в розпеченій рослинній олії з обох сторін до золотистої скоринки.

Відео-рецепт:

Є секрет! Який фрукт покласти біля хліба, щоб не черствів тиждень

понеділок, 17 листопад 2025, 7:44

Зберегти смакові якості будь-якого хліба можна заморожуванням. Заморожувати хліб можна не більше, ніж на один місяць, передають Патріоти України. А як зберігати хліб з магазина кілька днів, щоб він не покривався плісенню? Для тривалого зберігання хліб ...

Господиням на замітку! Як приготувати квашену капусту, щоб не перекисала і не ставала слизом

понеділок, 17 листопад 2025, 6:42

Щоб отримати ідеальну, білу й хрустку закуску, яка не перекисне і не вкриється слизом, важливо уникати поширених помилок, пов’язаних із підготовкою, сіллю та ферментацією, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Правильна нарізка. Одна з найбіл...