Крученики, або завиванці - одна з традиційних страв українців. Це рулетики з м’яса з різноманітною начинкою: грибами, картоплею, капустою, сиром, чорносливом тощо. Цікаво, що у кожного регіону є свої варіанти кручеників і начинок до них, передають Патріоти України.
Пропонуємо разом з нами приготувати закуску з безпрограшною комбінацією смаків - куркою з грибами. Як приготувати страву швидко й смачно, пише Telegram-канал SHUBA FOOD.
Куряче філе добре помийте і поріжте на 4 пласти, кожний відбийте, посоліть і поперчіть. Гриби помийте, цибулю почистьте, все дрібно поріжте. Нагрійте сковороду з соняшниковою олією, насипте цибулю і смажте, помішуючи, до напівпрозорості. Потім додайте гриби, посоліть, поперчіть і смажте 10-15 хвилин, поки не випарується рідина. Охолодіть.
На кожний пласт м’яса викладіть грибну начинку і загорніть рулетиками. Закріпіть їх дерев’яними шпажками. Обсмажте на гарячій сковороді, залийте сметаною, розведеною з водою. Посоліть на свій смак і тушкуйте 25-30 хвилин. Страва готова!
Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...
Багато хто чув, що після 30 років молоко нібито шкідливе і його слід уникати. Насправді це міф. Дорослі можуть сміливо включати молочні продукти у свій раціон, якщо у них немає лактозної непереносимості або алергії на білок, передають Патріоти України....