Спробуйте приготувати за цим рецептом смачний та ніжний бюджетний смаколик. Мінімум продуктів – максимум задоволення, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Залийте желатин холодною водою й залиште постояти протягом 15-20 хвилин. Подрібніть печиво в крихту, перекладіть у миску й додайте до нього молоко. Замісіть з печива й молока еластичне тісто. Викладіть його у форму й рівномірно розрівняйте.
До сметани додайте цукор та ванільний цукор та розтоплений у мікрохвильовці желатин. Попередньо приготоване фруктове желе наріжте кубиками й додайте до сметанної маси. Наріжте фрукти й додайте до суміші. Перемішайте й вилийте у форму. Поставте у холодильник, щоб захолонуло. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...