Смачних супів багато не буває, тому в арсеналі кожної господині повинен бути універсальний рецепт горохового супу, передають Патріоти України.
Взагаі, це страва, яка потребує трохи вашого часу. Швидко справжній наваристий суп зробити важко. Як готувати страву за традиційним рецептом знає кожна господиня, а як щодо супу копченостями?
Для приготування необхідні:
Таку страву варто розпочати з приготування крупи. Промийте горох під проточною водою кілька разів, помістіть у каструлю, залийте водою так, аби вона покрила горох. Починайте варити на помірному вогні. У міру википання додавайте у горох невелику кількість холодної води.
Підготуйте картоплю: очистіть її та поріжте кубиками. Коли горох зварився та перетворився на ніжне пюре, додайте у каструлю більше води, лаврове листя, сіль за смаком та порізану картоплю, а потім залиште на вогні до готовності картоплі.
Коли картопля у супі зварилася, додайте у суп копченості, порізані довільно. Залиште на вогні на 5 хвилин - і суп готовий! Нарешті ми детально розібралися, як зварити гороховий суп. Але ви можете здивувати рідних оригінальним доповненням до нього. Тож, давайте приготуємо житні сухарики.
Наріжте житній хліб кубиками та підсмажте його на сковороді з додаванням олії та спецій. До речі, гарно смакуватиме куряча приправа, якщо ви готували гороховий суп з куркою.Подавайте суп із зеленню та сухариками. Смачного!
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...