Просто і смачно: Рецепт ароматного горохового супу з копченостями і сухариками

Смачних супів багато не буває, тому в арсеналі кожної господині повинен бути універсальний рецепт горохового супу, передають Патріоти України.

Взагаі, це страва, яка потребує трохи вашого часу. Швидко справжній наваристий суп зробити важко. Як готувати страву за традиційним рецептом знає кожна господиня, а як щодо супу копченостями?

Гороховий суп з копченостями - рецепт

Для приготування необхідні:

  • горох - 100 г;
  • вода - 3 л;
  • картопля - 4 шт;
  • лавровий листок - 3 шт;
  • сіль та перець - за смаком;
  • копчені свинні реберця, або інше копчене м'ясо на ваш смак;
  • зелень - за смаком;
  • хліб житній;
  • олія рослинна;
  • улюблена приправа за смаком.

Як приготувати гороховий супи з копченостями - технологія

Таку страву варто розпочати з приготування крупи. Промийте горох під проточною водою кілька разів, помістіть у каструлю, залийте водою так, аби вона покрила горох. Починайте варити на помірному вогні. У міру википання додавайте у горох невелику кількість холодної води.

Підготуйте картоплю: очистіть її та поріжте кубиками. Коли горох зварився та перетворився на ніжне пюре, додайте у каструлю більше води, лаврове листя, сіль за смаком та порізану картоплю, а потім залиште на вогні до готовності картоплі.

Коли картопля у супі зварилася, додайте у суп копченості, порізані довільно. Залиште на вогні на 5 хвилин - і суп готовий! Нарешті ми детально розібралися, як зварити гороховий суп. Але ви можете здивувати рідних оригінальним доповненням до нього. Тож, давайте приготуємо житні сухарики.

Наріжте житній хліб кубиками та підсмажте його на сковороді з додаванням олії та спецій. До речі, гарно смакуватиме куряча приправа, якщо ви готували гороховий суп з куркою.Подавайте суп із зеленню та сухариками. Смачного!

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...