Просто і смачно: Рецепт ароматного горохового супу з копченостями і сухариками

Смачних супів багато не буває, тому в арсеналі кожної господині повинен бути універсальний рецепт горохового супу, передають Патріоти України.

Взагаі, це страва, яка потребує трохи вашого часу. Швидко справжній наваристий суп зробити важко. Як готувати страву за традиційним рецептом знає кожна господиня, а як щодо супу копченостями?

Гороховий суп з копченостями - рецепт

Для приготування необхідні:

  • горох - 100 г;
  • вода - 3 л;
  • картопля - 4 шт;
  • лавровий листок - 3 шт;
  • сіль та перець - за смаком;
  • копчені свинні реберця, або інше копчене м'ясо на ваш смак;
  • зелень - за смаком;
  • хліб житній;
  • олія рослинна;
  • улюблена приправа за смаком.

Як приготувати гороховий супи з копченостями - технологія

Таку страву варто розпочати з приготування крупи. Промийте горох під проточною водою кілька разів, помістіть у каструлю, залийте водою так, аби вона покрила горох. Починайте варити на помірному вогні. У міру википання додавайте у горох невелику кількість холодної води.

Підготуйте картоплю: очистіть її та поріжте кубиками. Коли горох зварився та перетворився на ніжне пюре, додайте у каструлю більше води, лаврове листя, сіль за смаком та порізану картоплю, а потім залиште на вогні до готовності картоплі.

Коли картопля у супі зварилася, додайте у суп копченості, порізані довільно. Залиште на вогні на 5 хвилин - і суп готовий! Нарешті ми детально розібралися, як зварити гороховий суп. Але ви можете здивувати рідних оригінальним доповненням до нього. Тож, давайте приготуємо житні сухарики.

Наріжте житній хліб кубиками та підсмажте його на сковороді з додаванням олії та спецій. До речі, гарно смакуватиме куряча приправа, якщо ви готували гороховий суп з куркою.Подавайте суп із зеленню та сухариками. Смачного!

Господиням на замітку! Які хитрощі дозволять посмажити рибу без неприємного запаху

субота, 18 січень 2025, 10:10

Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України. Але від н...

Є секрет! Що додати в пляшку, щоб оливкова олія вийшла ароматнішою і набула пікантного смаку

субота, 18 січень 2025, 9:09

Оливкова олія набагато корисніша за соняшникову. Це джерело олеїнової кислоти та багатьох інших важливих для людського організму сполук. Втім, для смаження оливкову олію використовувати не варто. А ось для заправки салатів вона смакує ідеально, передаю...