Просто і смачно: Рецепт "Мурашника" без випікання за лічені хвилини

За традиційним рецептом славнозвісний торт "Мурашник" готується з пісочного тіста і крему. Процес займає досить багато часу, адже потрібно спочатку спекти основу, а потім сформувати з неї гірку, яка візуально буде нагадувати мурашник. Але існує значно простіший спосіб, для якого навіть не знадобиться духовка. Ідею приготування торта "Мурашник" із печива опубліковано на сторінці vypechka_coohmister в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • печиво "Топлене молоко" – 500-600 г
  • молоко згущене варене – 1 банка
  • масло вершкове – 100 г
  • сметана – 2 ст. л.
  • мак, горіхи, шоколад – за смаком

Спосіб приготування:

1. Печиво поламати в глибокий посуд невеликими шматочками.

2. Згущене молоко збити міксером із розм'якшеним вершковим маслом та сметаною.

3. Додати цю суміш до печива і добре перемішати.

4. Засипати будь-які подрібнені горіхи.

5. Приготовану масу викласти на тарілку у формі гірки.

6. Посипати зверху маком і тертим шоколадом.

7. Залишити в холодильнику на 30 хвилин.

Смакота! Як приготувати соковиті рибні котлети з підливою

четвер, 24 квітень 2025, 5:40

Приготувати ароматні та соковиті рибні котлети з підливою просто, може вийти корисна страва, яку можна їсти з гарніром і без. Котлети ніжні, тримають форму і мають чудову підливу після тушкування, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Очищену моркв...

Смакота! Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею на новий лад

середа, 23 квітень 2025, 18:12

Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею стоїть на вищому гастрономічному рівні, ніж звичайний завдяки декільком кулінарним хитрощам, передають Патріоти України. Для соусу:. Приготуйте соус для олів’є. Зваріть круто яйця (не більше 7 хвилин піс...