Просто і смачно: Рецепт "Мурашника" без випікання за лічені хвилини

За традиційним рецептом славнозвісний торт "Мурашник" готується з пісочного тіста і крему. Процес займає досить багато часу, адже потрібно спочатку спекти основу, а потім сформувати з неї гірку, яка візуально буде нагадувати мурашник. Але існує значно простіший спосіб, для якого навіть не знадобиться духовка. Ідею приготування торта "Мурашник" із печива опубліковано на сторінці vypechka_coohmister в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • печиво "Топлене молоко" – 500-600 г
  • молоко згущене варене – 1 банка
  • масло вершкове – 100 г
  • сметана – 2 ст. л.
  • мак, горіхи, шоколад – за смаком

Спосіб приготування:

1. Печиво поламати в глибокий посуд невеликими шматочками.

2. Згущене молоко збити міксером із розм'якшеним вершковим маслом та сметаною.

3. Додати цю суміш до печива і добре перемішати.

4. Засипати будь-які подрібнені горіхи.

5. Приготовану масу викласти на тарілку у формі гірки.

6. Посипати зверху маком і тертим шоколадом.

7. Залишити в холодильнику на 30 хвилин.

Такого ви точно не знали! Лайфхаки, як зі звичайної страви зробити кулінарний "шедевр"

неділя, 24 листопад 2024, 17:08

М’ясо – універсальний продукт, який чудово вписується у сніданок, обід чи вечерю. Поспіхом запечений стейк або засмажені котлети теж з’їдаються, але якщо застосувати пару хитрощів, то вони стануть у рази смачнішими:

Наслідки дуже сумні: Лікар попередив про небезпеку регулярного вживання червоного м’яса

неділя, 24 листопад 2024, 14:07

Щоб уникнути багатьох проблем, необхідно знати, що є головним джерелом хвороб на традиційному святковому столі, особливо напередодні травневих вихідних, передають Патріоти України. Згідно з проведеними дослідженнями лікаря Бергмана було виявлено, що що...