
Млинці з начинкою, запецені в духовці - це прекрасна ідея у будь-яку пору року. Цей рецепт - угорський, зазначають Патріоти України.
Для начинки:
Яйця добре вимішати із борошном, щіпкою солі та молоком. Млинці випікати трохи товщими за звичайні.
Картоплю зварити в кожушках, почистити та ще теплою пропустити через м'ясорубку. Вимішати з сиром та загорнути цю начинку в млинці.
Укласти млинці з начинкою в змащену жиром або олією ємність, залити сметаною з посіченим кропом та запекти все у духовці.
Чай - улюблений напій багатьох, який зігріває вранці, освіжає влітку та постачає антиоксиданти й мінерали. Але не всі чаї корисні: деякі можуть сприяти набору ваги та провокувати захворювання, передають Патріоти України. Людям із гастроезофагеальним ре...
У світі чаю з’явився новий фаворит - улун, або чорний дракон. Це не чорний, не зелений і навіть не білий чи червоний чай. Його популярність стрімко зростає, особливо серед тих, хто цінує здоров’я, ясність розуму та схуднення, передають Патріоти України...