
Млинці з начинкою, запецені в духовці - це прекрасна ідея у будь-яку пору року. Цей рецепт - угорський, зазначають Патріоти України.
Для начинки:
Яйця добре вимішати із борошном, щіпкою солі та молоком. Млинці випікати трохи товщими за звичайні.
Картоплю зварити в кожушках, почистити та ще теплою пропустити через м'ясорубку. Вимішати з сиром та загорнути цю начинку в млинці.
Укласти млинці з начинкою в змащену жиром або олією ємність, залити сметаною з посіченим кропом та запекти все у духовці.
Смажена риба -смачна і швидка страва, але саме через запах її часто готують рідше, ніж хотілося б. Аромат легко в’їдається у штори, меблі й одяг, навіть якщо відчинити вікно. Виявляється, цієї проблеми можна уникнути без складних прийомів і дорогих за...
Чи траплялося вам купити сало не таке смачне, як хотілося б? Не варто засмучуватися. Мало того, що є способи тверде сало зробити делікатесним, так його можна легко перетворити на гастрономічний шедевр, передають Патріоти України. Рецепт кулінарки Елли ...