Просто, як усе геніальне: Рецепт фаршированих яєць із оселедцем

Напередодні Нового року кулінари діляться рецептами смачних салатів та незвичайних закусок, які прикрасять святковий стіл. Засновниця сайту «Чарівна їжа» харків'янка Наталя Олендра запропонувала рецепт закуски з яєць та оселедця, передають Патріоти України.

«Така закуска завжди йде "на ура" під міцні напої. Навіть не сумнівайтеся: варені яйця з салатом з оселедцем першими зникнуть з тарілок!» — пише блогерка.
Яйця, фаршировані оселедцем

Інгредієнти:

курячі яйця — 4−5 шт.
слабосолоний оселедець (філе) — 100 г
червона цибуля — 1/3 шт.
майонез — 1 ст. л. або до смаку
сіль до смаку
Приготування:
Яйця зварити круто, потім залити холодною водою та очистити від шкарлупи.
Розрізати яйця на половинки. Жовтки прибрати, відкласти убік.
Філе оселедця нарізати дрібними кубиками.
Цибулю нарізати якомога дрібніше.
Жовтки розім'яти виделкою, щоб вийшла крихта.
У миску з жовтками додати цибулю та оселедець. Заправити невеликою кількістю майонезу. Перемішати.
Салат, що вийшов, розкласти у половинки яєць. Можна прикрасити зеленню.

Як різати сир фета, щоб шматочки не розпадалися

вівторок, 6 травень 2025, 13:07

Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...

Буде смакота! Універсальний маринад з 5 продуктів для будь-якого м’яса перед запіканням

вівторок, 6 травень 2025, 12:30

Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти Ук...