Просто, як усе геніальне: Рецепт фаршированих яєць із оселедцем

Напередодні Нового року кулінари діляться рецептами смачних салатів та незвичайних закусок, які прикрасять святковий стіл. Засновниця сайту «Чарівна їжа» харків'янка Наталя Олендра запропонувала рецепт закуски з яєць та оселедця, передають Патріоти України.

«Така закуска завжди йде "на ура" під міцні напої. Навіть не сумнівайтеся: варені яйця з салатом з оселедцем першими зникнуть з тарілок!» — пише блогерка.
Яйця, фаршировані оселедцем

Інгредієнти:

курячі яйця — 4−5 шт.
слабосолоний оселедець (філе) — 100 г
червона цибуля — 1/3 шт.
майонез — 1 ст. л. або до смаку
сіль до смаку
Приготування:
Яйця зварити круто, потім залити холодною водою та очистити від шкарлупи.
Розрізати яйця на половинки. Жовтки прибрати, відкласти убік.
Філе оселедця нарізати дрібними кубиками.
Цибулю нарізати якомога дрібніше.
Жовтки розім'яти виделкою, щоб вийшла крихта.
У миску з жовтками додати цибулю та оселедець. Заправити невеликою кількістю майонезу. Перемішати.
Салат, що вийшов, розкласти у половинки яєць. Можна прикрасити зеленню.

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...

Є нюанси! Як правильно квасити капусту, щоб вона довго зберігалась

понеділок, 15 грудень 2025, 7:45

Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...