Просто, як усе геніальне: Рецепт фаршированих яєць із оселедцем

Напередодні Нового року кулінари діляться рецептами смачних салатів та незвичайних закусок, які прикрасять святковий стіл. Засновниця сайту «Чарівна їжа» харків'янка Наталя Олендра запропонувала рецепт закуски з яєць та оселедця, передають Патріоти України.

«Така закуска завжди йде "на ура" під міцні напої. Навіть не сумнівайтеся: варені яйця з салатом з оселедцем першими зникнуть з тарілок!» — пише блогерка.
Яйця, фаршировані оселедцем

Інгредієнти:

курячі яйця — 4−5 шт.
слабосолоний оселедець (філе) — 100 г
червона цибуля — 1/3 шт.
майонез — 1 ст. л. або до смаку
сіль до смаку
Приготування:
Яйця зварити круто, потім залити холодною водою та очистити від шкарлупи.
Розрізати яйця на половинки. Жовтки прибрати, відкласти убік.
Філе оселедця нарізати дрібними кубиками.
Цибулю нарізати якомога дрібніше.
Жовтки розім'яти виделкою, щоб вийшла крихта.
У миску з жовтками додати цибулю та оселедець. Заправити невеликою кількістю майонезу. Перемішати.
Салат, що вийшов, розкласти у половинки яєць. Можна прикрасити зеленню.

Дешево і дуже смачно! Намазка зі смаком червоної ікри з простих інгредієнтів

середа, 26 листопад 2025, 6:45

Бажаєте здивувати близьких? Приготуйте намазку за рецептом кулінарки Елли Іванової, яким вона поділилася з читачами "Фактів", передають Патріоти України. Поцікавтеся у рідних, які їхні враження. Адже кожна людина має свій смак і свою думку. Якщо намазк...

Господиням на замітку! Чому варто додавати крохмаль у фарш для фрикадельок

вівторок, 25 листопад 2025, 12:15

І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...