Якщо ви хочете приготувати курячі гомілки зі скоринкою золотою та хрумкою, але щоб м’ясо було м’яким та соковитим, то зробіть це за рецептом, який пропонуємо нижче, передають Патріоти України.
Візьміть курячі гомілки, щоб вмістилися на одне деко чи в одну форму для запікання. У рецепті пропорція на 8-10 штук. Посипте сіллю, перцем та солодкою паприкою на ваш смак. Відправте у холодильник маринуватися хвилин 20-30.
Приготуйте соус: візьміть 200 мл сметани або білого йогурту (грецького), додайте свіжу зелень, 1 ст.л. лимонного соку, 1 ч.л. гірчиці, 3-4 зубчики часнику, дрібку солі.
Вмочіть кожну гомілку в соус, потім обваляйте в сухарях для панірування і викладіть на деко, застелене пергаментом.
Випікайте при температурі 200 градусів протягом 40 хвилин.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...