
Якщо ви хочете приготувати курячі гомілки зі скоринкою золотою та хрумкою, але щоб м’ясо було м’яким та соковитим, то зробіть це за рецептом, який пропонуємо нижче, передають Патріоти України.
Візьміть курячі гомілки, щоб вмістилися на одне деко чи в одну форму для запікання. У рецепті пропорція на 8-10 штук. Посипте сіллю, перцем та солодкою паприкою на ваш смак. Відправте у холодильник маринуватися хвилин 20-30.
Приготуйте соус: візьміть 200 мл сметани або білого йогурту (грецького), додайте свіжу зелень, 1 ст.л. лимонного соку, 1 ч.л. гірчиці, 3-4 зубчики часнику, дрібку солі.
Вмочіть кожну гомілку в соус, потім обваляйте в сухарях для панірування і викладіть на деко, застелене пергаментом.
Випікайте при температурі 200 градусів протягом 40 хвилин.
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...