Деруни - така страва, яку готують в будній день після роботи. Все тому, що процес цей тривалий і енерговитратний. Особливо, якщо натирати картоплю на дрібній тертці. Звичайно, хрустка картопляна скоринка зі сметаною не залишить нікого байдужим, зазначають Патріоти України.
Сьогодні ми хочемо розповісти, як приготувати деруни з фаршем. Прекрасний рецепт для господинь, які втомилися натирати і смажити картоплю.
Складові
Почистіть і натріть картоплю на тертці, а цибулю на дрібній тертці.
Додайте в картопляну масу 2 яйця і 3 ст. л. муки. Посоліть і поперчіть за смаком, добре все перемішайте.
Розігрійте сковороду з олією. На середньому вогні смажте деруни до золотистого кольору.
Тим часом викладіть на деруни 1 ст. л. фаршу, а зверху накрийте фарш «шубкою» з картопляного тіста. Акуратно переверніть і смажте до золотистого з іншого боку.
Щоб деруни з фаршем були не сильно жирними, викладіть їх на тарілку, застелену паперовими рушниками. Тепер можна насолоджуватися ситною стравою зі сметаною.
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...
Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...