Просто ідеально! Деруни з фаршем і чому їх варто приготувати на вечерю

Деруни - така страва, яку готують в будній день після роботи. Все тому, що процес цей тривалий і енерговитратний. Особливо, якщо натирати картоплю на дрібній тертці. Звичайно, хрустка картопляна скоринка зі сметаною не залишить нікого байдужим, зазначають Патріоти України.

Сьогодні ми хочемо розповісти, як приготувати деруни з фаршем. Прекрасний рецепт для господинь, які втомилися натирати і смажити картоплю.

Складові

  • Картопля – 1 кг
  • Яловичий фарш – 500 г
  • Яйце – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Пшеничне борошно – 3 ст. л.
  • Соняшникова олія – 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком

Процес приготування дерунів

Почистіть і натріть картоплю на тертці, а цибулю на дрібній тертці.

Додайте в картопляну масу 2 яйця і 3 ст. л. муки. Посоліть і поперчіть за смаком, добре все перемішайте.

Розігрійте сковороду з олією. На середньому вогні смажте деруни до золотистого кольору.

Тим часом викладіть на деруни 1 ст. л. фаршу, а зверху накрийте фарш «шубкою» з картопляного тіста. Акуратно переверніть і смажте до золотистого з іншого боку.

Щоб деруни з фаршем були не сильно жирними, викладіть їх на тарілку, застелену паперовими рушниками. Тепер можна насолоджуватися ситною стравою зі сметаною.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...