Деруни - така страва, яку готують в будній день після роботи. Все тому, що процес цей тривалий і енерговитратний. Особливо, якщо натирати картоплю на дрібній тертці. Звичайно, хрустка картопляна скоринка зі сметаною не залишить нікого байдужим, зазначають Патріоти України.
Сьогодні ми хочемо розповісти, як приготувати деруни з фаршем. Прекрасний рецепт для господинь, які втомилися натирати і смажити картоплю.
Складові
Почистіть і натріть картоплю на тертці, а цибулю на дрібній тертці.
Додайте в картопляну масу 2 яйця і 3 ст. л. муки. Посоліть і поперчіть за смаком, добре все перемішайте.
Розігрійте сковороду з олією. На середньому вогні смажте деруни до золотистого кольору.
Тим часом викладіть на деруни 1 ст. л. фаршу, а зверху накрийте фарш «шубкою» з картопляного тіста. Акуратно переверніть і смажте до золотистого з іншого боку.
Щоб деруни з фаршем були не сильно жирними, викладіть їх на тарілку, застелену паперовими рушниками. Тепер можна насолоджуватися ситною стравою зі сметаною.
Не кожна господиня може похвалитися тим, що омлет вийшов у неї з першого разу: навіть у професійних кухарів із цією простою стравою можуть періодично виникати проблеми, передають Патріоти України. Достатньо допустити лише одну неточність при виборі про...
Прості рецепти викликають бажання готувати. Погодьтесь, що в ритмі сучасного життя знайти вільні години на приготування складних страв, — це є недозволена розкіш. Пропонуємо спробувати салат з м’яса та солоних огірків. Поєднання таких смаків — запорука...