На кефірі можна приготувати не тільки швидкі пиріжки, але й пишні оладки. Рецептом їхнього приготування ділиться кулінарний телеграм-канал "Прості рецепти", передають Патріоти України.
Інгредієнти:Приготування:
- Яйця курячі — 1 шт.;
- Кефір 2,5% - 300 мл;
- Цукор — 2 ст. л.;
- Пшеничне борошно — 260 г;
- Сода — ½ ч. л.;
- Рослинна олія для смаження — 4 ст. л.
- Кефір прогріти у мікрохвильовій печі до кімнатної температури, додати яйце, цукор, збити віночком.
- Борошно просіяти, додати до кефіру і добре перемішати — маса має бути густою.
- Додати соду і ще раз перемішати — готове тісто не повинно текти з ложки. Залишити «відпочити» на 15−20 хвилин.
- Смажити на вогні нижче середнього до рум'яної скоринки.
- Викласти на паперові рушники, щоб видалили зайвий жир.
- Подавати з улюбленими топінгами — медом, згущеним молоком, варенням
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...
Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...