На кефірі можна приготувати не тільки швидкі пиріжки, але й пишні оладки. Рецептом їхнього приготування ділиться кулінарний телеграм-канал "Прості рецепти", передають Патріоти України.
Інгредієнти:Приготування:
- Яйця курячі — 1 шт.;
- Кефір 2,5% - 300 мл;
- Цукор — 2 ст. л.;
- Пшеничне борошно — 260 г;
- Сода — ½ ч. л.;
- Рослинна олія для смаження — 4 ст. л.
- Кефір прогріти у мікрохвильовій печі до кімнатної температури, додати яйце, цукор, збити віночком.
- Борошно просіяти, додати до кефіру і добре перемішати — маса має бути густою.
- Додати соду і ще раз перемішати — готове тісто не повинно текти з ложки. Залишити «відпочити» на 15−20 хвилин.
- Смажити на вогні нижче середнього до рум'яної скоринки.
- Викласти на паперові рушники, щоб видалили зайвий жир.
- Подавати з улюбленими топінгами — медом, згущеним молоком, варенням
Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...
На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...