Просто ідеально до вечері! Соковите і ароматне гаряче в горщику по-домашньому

Хочете здивувати рідних і гостей смачним гарячою стравою? Із задоволенням ділюся рецептом приготування гарячого в горщику з м’ясом, картоплею і овочами, зазначають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • М’ясо свинина – 500 гр.
  • Картопля – 1 кг.
  • Кабачок – 1/2 шт
  • Перець солодкий болгарський – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець червоний мелений – за смаком.
  • Паприка – 1 чайна ложка.
  • Лавровий лист – 3 шт.
  • Приправа для м’яса – за смаком.
  • Вода – 200 мл.

Як приготувати

1. Свинину нарізаємо середніми шматочками і обсмажуємо на сковорідці на олії до золотистої скоринки.

2. Обсмажене м’ясо перекладаємо в глиняну жаровню або горщик.

3. Почищену картоплю нарізаємо середніми кубиками і викладаємо на м’ясо.

4. Половину почищеного кабачка також нарізаємо і відправляємо до картоплі.

5. Ріпчасту цибулю і солодкий болгарський перець нарізаємо півкільцями, часник дрібно січемо ножем, а також дрібно нарізаємо помідори і все додаємо в жаровню.

6. Сіль і червоний мелений перець додаємо за смаком, додаємо чайну ложку паприки і 3 лаврових листки.

7. Приправу для соковитого гарячого (можна купити в будь-якому магазині) розводимо в 200 мл води, добре розмішуємо і виливаємо в жаровню.

8. Жаровню накриваємо кришкою і відправляємо в духовку при температурі 200 градусів на 2 години.

9. Через дві години наша страва готова.

Свинина виходить дуже м’якою а картопля розсипчастою, аромат просто неймовірний. Таку страву можна подавати до будь-якого столу, впевнена всі будуть в захваті від такої смакоти і попросять Вас поділитися рецептом. Смачного!

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...