Хочете здивувати рідних і гостей смачним гарячою стравою? Із задоволенням ділюся рецептом приготування гарячого в горщику з м’ясом, картоплею і овочами, зазначають Патріоти України.
1. Свинину нарізаємо середніми шматочками і обсмажуємо на сковорідці на олії до золотистої скоринки.
2. Обсмажене м’ясо перекладаємо в глиняну жаровню або горщик.
3. Почищену картоплю нарізаємо середніми кубиками і викладаємо на м’ясо.
4. Половину почищеного кабачка також нарізаємо і відправляємо до картоплі.
5. Ріпчасту цибулю і солодкий болгарський перець нарізаємо півкільцями, часник дрібно січемо ножем, а також дрібно нарізаємо помідори і все додаємо в жаровню.
6. Сіль і червоний мелений перець додаємо за смаком, додаємо чайну ложку паприки і 3 лаврових листки.
7. Приправу для соковитого гарячого (можна купити в будь-якому магазині) розводимо в 200 мл води, добре розмішуємо і виливаємо в жаровню.
8. Жаровню накриваємо кришкою і відправляємо в духовку при температурі 200 градусів на 2 години.
9. Через дві години наша страва готова.
Свинина виходить дуже м’якою а картопля розсипчастою, аромат просто неймовірний. Таку страву можна подавати до будь-якого столу, впевнена всі будуть в захваті від такої смакоти і попросять Вас поділитися рецептом. Смачного!
Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...
Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...