Картопля і гриби - це одне з найбільш ідеальних поєднань для вдалої сімейної вечері. Якщо ви і ваша сім’я любите жульен - цей простий і смачний рецепт дуже вам сподобається, зазначають Патріоти України.
Картопля миємо, чистимо з щіткою. Розрізаємо кожну картоплину разом з шкіркою уздовж на дві половинки.
Тепер десертною ложкою вибираємо середину кожної половинки, але при цьому залишаємо товщину стінок приблизно 5 мм.
Поки ми будемо готувати начинку для картоплі, отримані часточки залишаємо в холодній воді, щоб вони не потемніли.
На сковорідці розтоплюємо вершкове масло, вогонь слабкий.
Дрібно порізані гриби тушкуємо в маслі приблизно 7 хвилин.
Далі ще 5 хвилин тушкуємо гриби з дрібно порізаною цибулею.
Посипаємо все борошном і швидко змішуємо, щоб вийшла густа маса.
Далі відразу ж виливаємо туди вершки, солимо-перчимо, перемішуємо і тушкуємо ще 3-4 хвилини.
Тепер картопляні половинки викладаємо на деко, в кожну кладемо маленький шматочок масла, трохи солі і перцю.
Далі накладаємо всередину грибну начинку і ставимо все це на 15 хвилин в духовку, розігріту до 180-200 градусів.
Потім виймаємо деко, посипаємо картоплю твердим сиром і випікаємо ще 10-15 хвилин до золотистої скоринки. Картопля готова! Смачного!
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...
Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...