
Картопля і гриби - це одне з найбільш ідеальних поєднань для вдалої сімейної вечері. Якщо ви і ваша сім’я любите жульен - цей простий і смачний рецепт дуже вам сподобається, зазначають Патріоти України.
Картопля миємо, чистимо з щіткою. Розрізаємо кожну картоплину разом з шкіркою уздовж на дві половинки.
Тепер десертною ложкою вибираємо середину кожної половинки, але при цьому залишаємо товщину стінок приблизно 5 мм.
Поки ми будемо готувати начинку для картоплі, отримані часточки залишаємо в холодній воді, щоб вони не потемніли.
На сковорідці розтоплюємо вершкове масло, вогонь слабкий.
Дрібно порізані гриби тушкуємо в маслі приблизно 7 хвилин.
Далі ще 5 хвилин тушкуємо гриби з дрібно порізаною цибулею.
Посипаємо все борошном і швидко змішуємо, щоб вийшла густа маса.
Далі відразу ж виливаємо туди вершки, солимо-перчимо, перемішуємо і тушкуємо ще 3-4 хвилини.
Тепер картопляні половинки викладаємо на деко, в кожну кладемо маленький шматочок масла, трохи солі і перцю.
Далі накладаємо всередину грибну начинку і ставимо все це на 15 хвилин в духовку, розігріту до 180-200 градусів.
Потім виймаємо деко, посипаємо картоплю твердим сиром і випікаємо ще 10-15 хвилин до золотистої скоринки. Картопля готова! Смачного!
Нестача вітамінів взимку істотно змінює людину. Якщо в організмі не вистачає мікроелементів, необхідних для нормального обміну речовин, людина може відчувати потяг до гірких, гострих, солодких або, навпаки, солоних страв. Також подібні зміни смаку можу...
Грудень - час, коли кухні перетворюються на справжні майстерні. Стіл завалений мисками з начинкою та рядами вареників, що чекають своєї черги. Здається, все йде за планом: тісто м’яке, начинка ароматна, але вареники лопаються під час варіння. Замість п...