
Якщо вам набридло купувати магазинний майонез і читати дивний склад, то зробіть соус вдома. На смак буде, як “Провансаль”. Густий, жирний, що й ложка стоятиме. При цьому ви точно будете знати, що нічого зайвого нема, передають Патріоти України.
У чашу блендера налийте 150 мл олії без запаху, додайте 1 яйце, 0,5 ч.л. солі, 1 ч.л. лагідної гірчиці (якщо міцна, то візьміть 1/3 ч.л.), 0,5 ч.л. цукру та 1 ст.л. лимонного соку.
Збийте блендером так, щоб ніжка з лезами охопила все яйце. Протягом 3 хвилин активного збивання ваш соус стане білим, з ніжним жовтим відтінком, а також густим. За бажанням ви можете додати більше чи менше гірчиці, кислоти чи інших спецій.
Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....
Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...