Просто ідеальний сніданок! Пухка і смачна запіканка з сиру і манки

Домашня сирна запіканка - це ідеальний сніданок або перекус протягом дня. Для дітей вона стане відмінним десертом, в якому немає нічого шкідливого. Ніжна текстура запіканки сподобається всім вашим близьким, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти необхідні для запіканки:

  • 3 ст. л. манки;
  • 500 г домашнього сиру;
  • 3 ст. л. цукру;
  • 2 курячих яйця;
  • 1 ч. л. ваніліну;
  • 15 г пекарського порошку;
  • одна щіпка солі.

Як приготувати корисну і смачну запіканку з сиру і манки

Для початку розбийте яйця, відокремивши білки від жовтків. Білки необхідно збити з сіллю до піноподібного стану.

Всі інші продукти з’єднайте в іншому посуді. Поступово введіть білкову масу. Залиште масу приблизно на 15 хвилин, щоб вона набухла.

Жаростійку форму змастіть вершковим маслом і викладіть в неї приготовлену суміш. Поставте її випікатися в розігріту духовку приблизно на 45 хвилин при 180 °.

Дуже смачно з сирною запіканкою поєднуються збиті вершки, сметанка, варення або джем, а також мед. Подавайте трохи охололу з однієї з перерахованих добавок.

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...

Не готуйте так омлет! Ці помилки зіпсують страву

четвер, 28 березень 2024, 8:59

Під час приготування омлет дуже часто опадає і стає схожим на звичайний млинець. Через це він виходить несмачним. А псують страву всьогтдекілька помилок, які часто допускають, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz розповість, що не варто робити...