Просто картопля і 2 яйця: ви зробите це за 5 хвилин. Готуємо на сніданок, на обід або на вечерю

Проста картопляна страва на сковороді - цей рецепт вас завжди виручить, коли немає часу на підготовку, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 4 шт;
  • зелень, сіль, перець;
  • яйця, 2 шт;
  • сир, 70 г.

Процес приготування страви з картоплі

Яйця збиваємо вінчиком з сіллю і перцем, різними спеціями на ваш смак.

Кріп, петрушку, зелену цибулю та іншу зелень на ваш смак дрібно січемо.

Сир тремо на грубій терці і змішуємо з зеленню, за смаком солимо і перчимо.

Картоплю натираємо на грубій терці і віджимаємо.

Розігріваємо олію — трохи, викладаємо терту картоплю частину, розрівнюємо і посипаємо сиром із зеленню, заливаємо яйцем і закриваємо все залишком картоплі.

Накриваємо кришкою і смажимо на середньому вогні до рум’яної скоринки, потім перевертаємо за допомогою тарілки на іншу сторону і обсмажуємо її до готовності.

За пару хвилин до закінчення смаження, посипаємо страву тертим сиром, накриваємо кришкою і смажимо до того моменту, поки сир не розплавиться.

Подаємо, присипавши зеленню з різними соусами, салатами зі свіжих овочів.

Порада: ви можете ще додати помідор — коли перевернете запіканку на іншу сторону, викладіть кружечки помідорів і тільки потім посипайте страву тертим сиром.

Не відірватися! Запечені печериці з сиром та горіхами

четвер, 24 квітень 2025, 16:12

Часто печериці запікають із м’ясом чи фаршем, а ви спробуйте з волоськими горіхами та кисломолочним й твердим сиром. Це неймовірно смачна закуска для святкового столу, передають Патріоти України. Печериці протріть сухою серветкою, обріжте ніжки, виклад...

Господиням на замітку! Як приготувати ідеальний холодець

четвер, 24 квітень 2025, 13:07

Досвідчені господині знають, що приготувати холодець смачний, прозорий, ароматний і так, щоб загустів добре, не так просто. Але якщо користуватися порадами для приготування ідеального холодцю, то у вас точно вийде, передають Патріоти України. Бажано, ...