Просто казковий смак: Рецепт швидкого яблучного пирога по-новому

Цей незвичний яблучний пиріг складається з окремих частин, які легко розірвати і це шалено смачно. М’яке дріжджове тісто зі шматочками яблука тане в роті. Просто казковий смак, зазначають Патріоти України.

Вам знадобиться:

  • Вода — 230 мл
  • Дріжджі — 11 г
  • Яйця — 3 шт
  • Цукор — 180 г
  • 1 щіпка солі
  • 2 столові ложки соняшникової олії
  • Борошно пшеничне — 600 г
  • Яблука — 3-4 шт
  • 2 столові ложки сметани

Приготування:

У глибокій мисці змішайте теплу воду, дріжджі, 70 г цукру, 2 яйця, сіль і соняшникову олію. Все потрібно перемішати до однорідної маси.

Тепер потрібно всипати борошно і замісити тісто до еластичності. Накрити його харчовою плівкою і залишити на 30 хвилин.

Акуратно намазати стіл олією і викласти тісто. Його також змащуємо олією і розгортаємо — товщина 3 мм.

Далі, потрібно посипати тісто цукром. Яблука порізати на пластинки і викласти їх на тісто в три ряди.

Скрутіть рулет і розріжте його на 10 частин, але не до кінця.

Форму для запікання можна змастити вершковим маслом. А потім, викласти до неї рулетики розрізаною стороною вгору. Зверху — змастити пиріг збитим яйцем.

Випікати пиріг при 180 градусах 40 хвилин в розігрітій духовці. Коли пиріг спечеться, накрийте форму тарілкою і переверніть — так можна буде легко вийняти пиріг з форми.

Не відірватися! Смачна піца з листково-дріжджового тіста - перекус нашвидкуруч

субота, 22 лютий 2025, 18:04

Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...

Господиням на замітку! Навіщо насправді потрібно промивати крупи - не всі про це знають

субота, 22 лютий 2025, 17:05

Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...