Цей незвичний яблучний пиріг складається з окремих частин, які легко розірвати і це шалено смачно. М’яке дріжджове тісто зі шматочками яблука тане в роті. Просто казковий смак, зазначають Патріоти України.
У глибокій мисці змішайте теплу воду, дріжджі, 70 г цукру, 2 яйця, сіль і соняшникову олію. Все потрібно перемішати до однорідної маси.
Тепер потрібно всипати борошно і замісити тісто до еластичності. Накрити його харчовою плівкою і залишити на 30 хвилин.
Акуратно намазати стіл олією і викласти тісто. Його також змащуємо олією і розгортаємо — товщина 3 мм.
Далі, потрібно посипати тісто цукром. Яблука порізати на пластинки і викласти їх на тісто в три ряди.
Скрутіть рулет і розріжте його на 10 частин, але не до кінця.
Форму для запікання можна змастити вершковим маслом. А потім, викласти до неї рулетики розрізаною стороною вгору. Зверху — змастити пиріг збитим яйцем.
Випікати пиріг при 180 градусах 40 хвилин в розігрітій духовці. Коли пиріг спечеться, накрийте форму тарілкою і переверніть — так можна буде легко вийняти пиріг з форми.
Готують піцу на коржі з цукіні, кабачків, фаршу, а ми пропонуємо спробувати картопляну. Приготуйтесь, бо вона вам дуже сподобається, передають Патріоти України. Для приготування піци потрібні наступні продукти:. Картопляне пюре викладіть на сковороду б...
Під час приготування котлет іноді буває, що готові м’ясні вироби плоскі та збиті. На смак досить сухі та жорсткі, що робить страву не приємною для їжі. Як цього уникнути або що робити, якщо так сталося? Ділимося порадами з досвіду, передають Патріоти У...