
Цей незвичний яблучний пиріг складається з окремих частин, які легко розірвати і це шалено смачно. М’яке дріжджове тісто зі шматочками яблука тане в роті. Просто казковий смак, зазначають Патріоти України.
У глибокій мисці змішайте теплу воду, дріжджі, 70 г цукру, 2 яйця, сіль і соняшникову олію. Все потрібно перемішати до однорідної маси.
Тепер потрібно всипати борошно і замісити тісто до еластичності. Накрити його харчовою плівкою і залишити на 30 хвилин.
Акуратно намазати стіл олією і викласти тісто. Його також змащуємо олією і розгортаємо — товщина 3 мм.
Далі, потрібно посипати тісто цукром. Яблука порізати на пластинки і викласти їх на тісто в три ряди.

Скрутіть рулет і розріжте його на 10 частин, але не до кінця.
Форму для запікання можна змастити вершковим маслом. А потім, викласти до неї рулетики розрізаною стороною вгору. Зверху — змастити пиріг збитим яйцем.
Випікати пиріг при 180 градусах 40 хвилин в розігрітій духовці. Коли пиріг спечеться, накрийте форму тарілкою і переверніть — так можна буде легко вийняти пиріг з форми.
Здавалося б, варіння яєць - одна з найпростіших кулінарних задач. Проте навіть тут виникають суперечки: одні кладуть яйця в холодну воду, інші - у киплячу. Та насправді, від цього залежить не лише зручність очищення шкаралупи, а й текстура білка та жов...
Сирники здаються простою стравою, але на практиці часто виходять далекими від ідеалу. Вони можуть розтікатися на сковорідці, підгоряти зовні й залишатися сирими всередині. Найчастіше проблема не в рецепті, а в дрібних помилках під час приготування. Сам...