Просто хрустке щастя зі сметанкою: Рецепт картопляних зраз із рибою

Картопляні зрази з рибкою — це хрустке щастя зі сметанкою, яке часто господині готують на обід для своєї родини. Дійсно, чому б не побалувати своїх коханих цією смакотою, яка й готується просто, й смакує так, що аж за вухами лящить, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • картопля — 4 штуки
  • рослинна олія — 5 ст. л
  • кріп — 1 ч. л
  • риба — 250 г
  • морква — 1 штука
  • ріпчаста цибуля — 1 штука
  • панірувальні сухарі -0 4 ст. л
  • сіль та перець — за смаком

Картопляні зрази з рибкою — рецепт

  • для пиріжків відварити картоплю. Щодо начинки, то можна взяти заморожену рибу й теж її відварити в підсоленій воді. Легший варіант — готові рибні консерви. Але злити з них соус чи олію.
  • Моркву натерти на дрібній тертці, а цибулю нарізати маленькими кубиками та все разом протушити. Рибне філе розім’яти виделкою й додати до нього овочі.
  • З картоплі теж приготувати пюре. Аби краще трималася форма пиріжків, можна кинути трохи борошна. Але тільки тоді, коли бульба охолоне.
  • Далі з картопляної маси зробити коржики й викласти в них начинку. Краї добре защипати, щоб не випадала рибка. Й сформувати зрази.
  • Потім їх обваляти в панірувальних сухарях та смажити на олії з обох боків до зарум’янення. Вистачить по 5 хвилин з кожної сторони. Вогонь має бути середнім, щоб овочі в начинці встигли приготуватися.
  • До речі, якщо немає, чим начинити зрази, то можна спекти просто картопляні млинчики. Зробити до них засмажку з цибулі та моркви й подавати до столу разом зі сметанкою.Картопляні зрази з рибкою підійдуть для меню в Піст. Адже всі продукти, що використовуються для їхнього приготування, не містять тваринних жирів. Це хрустке щастя зі сметанкою порадує всю вашу родину, якщо подасте його до обіду. Смачного!

А ви це знали? Чому не можна помішувати рис під час варіння

неділя, 23 лютий 2025, 10:09

Багато господинь намагаються приготувати смачний та розсипчастий рис. Але не завжди це виходить. Рисова каша дуже корисна, вона є чудовим варіантом, оскільки надовго дає почуття ситості, передають Патріоти України. Готується страва дуже просто, проте ї...

Чому не можна замочувати хліб у молоці - помилка, через яку виходять погані котлети

неділя, 23 лютий 2025, 9:15

Багато господарок додають хліб у фарш, з якого планують приготувати котлети. Хліб виступає як «сполучний» компонент і не дає страві розвалюватись, передають Патріоти України. Цей додатковий інгредієнт допомагає зробити котлети більш пишними. Ще однією...