
Картопляні зрази з рибкою — це хрустке щастя зі сметанкою, яке часто господині готують на обід для своєї родини. Дійсно, чому б не побалувати своїх коханих цією смакотою, яка й готується просто, й смакує так, що аж за вухами лящить, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
- ріпчаста цибуля — 1 штука
- панірувальні сухарі -0 4 ст. л
- сіль та перець — за смаком
Картопляні зрази з рибкою — рецепт
- для пиріжків відварити картоплю. Щодо начинки, то можна взяти заморожену рибу й теж її відварити в підсоленій воді. Легший варіант — готові рибні консерви. Але злити з них соус чи олію.
- Моркву натерти на дрібній тертці, а цибулю нарізати маленькими кубиками та все разом протушити. Рибне філе розім’яти виделкою й додати до нього овочі.
- З картоплі теж приготувати пюре. Аби краще трималася форма пиріжків, можна кинути трохи борошна. Але тільки тоді, коли бульба охолоне.
- Далі з картопляної маси зробити коржики й викласти в них начинку. Краї добре защипати, щоб не випадала рибка. Й сформувати зрази.
- Потім їх обваляти в панірувальних сухарях та смажити на олії з обох боків до зарум’янення. Вистачить по 5 хвилин з кожної сторони. Вогонь має бути середнім, щоб овочі в начинці встигли приготуватися.
- До речі, якщо немає, чим начинити зрази, то можна спекти просто картопляні млинчики. Зробити до них засмажку з цибулі та моркви й подавати до столу разом зі сметанкою.Картопляні зрази з рибкою підійдуть для меню в Піст. Адже всі продукти, що використовуються для їхнього приготування, не містять тваринних жирів. Це хрустке щастя зі сметанкою порадує всю вашу родину, якщо подасте його до обіду. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...