Просто накрийте яйця лавашем - швидкий рецепт смачного та ситного сніданку

Якщо ви любитель простих, нехитрих рецептів - де все потрібно просто змішати, перебити, накласти один на одного і приготувати на сковороді під кришкою, то цей сніданок для вас, передають Патріоти України

На приготування піде трохи більше ніж 10 хвилин, а результат приємно здивує. Ситна страва з лаваша (тортильї), яєць, помідорів, сиру та свіжої зелені підійде як для дорослих, так і для дітей.

Сніданок з лавашем, яйцями та сиром – рецепт

Складові:

  • Тортилья або лаваш
  • 4 яйця
  • Сіль
  • Перець
  • 150 г сиру
  • Орегано
  • Петрушка
  • Помідор
  • 100 г моцарелла

Спосіб приготування:

  1. Розігріваємо антипригарну сковороду, змащувати її нічим не потрібно. Викладаємо на неї тортилью або вирізаний формою дна лаваш.
  2. Зверху розбиваємо яйця, солимо, перчимо.
  3. Дрібно нарізаємо свіжу петрушку та посипаємо яйця.
  4. Натираємо сир і додаємо 2/3 до блюда. Посипаємо орегано.
  5. Зверху накриваємо ще однією тортилью або лавашем - готуємо 5 хвилин під кришкою.
  6. За цей час нарізаємо тонкими кружальцями помідори та моцареллу.
  7. Тортилью акуратно перевертаємо, зверху викладаємо помідори, нарізану моцарелу і засипаємо сиром, що залишився. Готуємо під кришкою ще 5 хвилин.
  8. Перекладаємо страву на тарілку, порційно розрізаємо як піцу та насолоджуємося смачним сніданком.

Готово! Смачного.

Господиням на замітку! Чому варто додавати крохмаль у фарш для фрикадельок

вівторок, 25 листопад 2025, 12:15

І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...

Це може здивувати! Названо найшкідливіший суп для здоров’я

вівторок, 25 листопад 2025, 8:44

Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...