Просто накрийте яйця лавашем - швидкий рецепт смачного та ситного сніданку

Якщо ви любитель простих, нехитрих рецептів - де все потрібно просто змішати, перебити, накласти один на одного і приготувати на сковороді під кришкою, то цей сніданок для вас, передають Патріоти України

На приготування піде трохи більше ніж 10 хвилин, а результат приємно здивує. Ситна страва з лаваша (тортильї), яєць, помідорів, сиру та свіжої зелені підійде як для дорослих, так і для дітей.

Сніданок з лавашем, яйцями та сиром – рецепт

Складові:

  • Тортилья або лаваш
  • 4 яйця
  • Сіль
  • Перець
  • 150 г сиру
  • Орегано
  • Петрушка
  • Помідор
  • 100 г моцарелла

Спосіб приготування:

  1. Розігріваємо антипригарну сковороду, змащувати її нічим не потрібно. Викладаємо на неї тортилью або вирізаний формою дна лаваш.
  2. Зверху розбиваємо яйця, солимо, перчимо.
  3. Дрібно нарізаємо свіжу петрушку та посипаємо яйця.
  4. Натираємо сир і додаємо 2/3 до блюда. Посипаємо орегано.
  5. Зверху накриваємо ще однією тортилью або лавашем - готуємо 5 хвилин під кришкою.
  6. За цей час нарізаємо тонкими кружальцями помідори та моцареллу.
  7. Тортилью акуратно перевертаємо, зверху викладаємо помідори, нарізану моцарелу і засипаємо сиром, що залишився. Готуємо під кришкою ще 5 хвилин.
  8. Перекладаємо страву на тарілку, порційно розрізаємо як піцу та насолоджуємося смачним сніданком.

Готово! Смачного.

Буде смакота! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

понеділок, 9 червень 2025, 15:09

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результату. Можна приготувати слабосо...

Є секрет! Як зварити магазинні пельмені так, щоб їх не відрізнили від домашніх

понеділок, 9 червень 2025, 12:12

Що б не радили кулінарні блогери, але найсмачнішим способом приготування пельменів є їхнє традиційне варіння в каструлі з водою. Але в одному сперечатися точно не варто. Існує одна хитрість, яка дозволяє зварити магазинні пельмені так, що їх не відрізн...