Просто накрийте яйця лавашем - швидкий рецепт смачного та ситного сніданку

Якщо ви любитель простих, нехитрих рецептів - де все потрібно просто змішати, перебити, накласти один на одного і приготувати на сковороді під кришкою, то цей сніданок для вас, передають Патріоти України

На приготування піде трохи більше ніж 10 хвилин, а результат приємно здивує. Ситна страва з лаваша (тортильї), яєць, помідорів, сиру та свіжої зелені підійде як для дорослих, так і для дітей.

Сніданок з лавашем, яйцями та сиром – рецепт

Складові:

  • Тортилья або лаваш
  • 4 яйця
  • Сіль
  • Перець
  • 150 г сиру
  • Орегано
  • Петрушка
  • Помідор
  • 100 г моцарелла

Спосіб приготування:

  1. Розігріваємо антипригарну сковороду, змащувати її нічим не потрібно. Викладаємо на неї тортилью або вирізаний формою дна лаваш.
  2. Зверху розбиваємо яйця, солимо, перчимо.
  3. Дрібно нарізаємо свіжу петрушку та посипаємо яйця.
  4. Натираємо сир і додаємо 2/3 до блюда. Посипаємо орегано.
  5. Зверху накриваємо ще однією тортилью або лавашем - готуємо 5 хвилин під кришкою.
  6. За цей час нарізаємо тонкими кружальцями помідори та моцареллу.
  7. Тортилью акуратно перевертаємо, зверху викладаємо помідори, нарізану моцарелу і засипаємо сиром, що залишився. Готуємо під кришкою ще 5 хвилин.
  8. Перекладаємо страву на тарілку, порційно розрізаємо як піцу та насолоджуємося смачним сніданком.

Готово! Смачного.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...