Просто, швидко, смачно, бюджетно: Рецепт печива на смальці

Пропонуємо до вашої уваги дивовижне печиво на смальці. «Це дуже простий рецепт печива. А смак кращий, ніж будь-яке магазинне. Головне — все просто і швидко. Замісив на раз-два, і готово», — пише кулінарка Тетяна Руденко.

Інгредієнти:
  • Масло вершкове — 100 г
  • Смалець свинячий — 100 г (розтопити на паровій бані)
  • цукор — 150 г
  • Яйце -1 шт.
  • Майонез — 2 столові ложки
  • Ванілін або ванільний цукор — 1 пачечка
  • Розпушувач — 10−12 г
  • Розсіл з кислих огірків — 100 мл
  • Борошно — скільки візьме тісто

Приготування:

Замішуємо м'яке еластичне тісто. До рук воно не липне. Дуже приємне на дотик. Даємо йому відпочити десь хвилин 30. І далі формуємо вже саме печиво. Розкачати пласт тіста товщиною приблизно 6−8 міліметрів, розмір за вашим бажанням. В другій половинці робимо дірку і кладемо повидло, бажано густе. Випікати при температурі 160−170 градусів хвилин 12−15, до приємного золотистого кольору.

Оцінять всі! Як приготувати шоколадні кекси на кефірі лише за 30 хвилин

п’ятниця, 22 листопад 2024, 16:12

З кексами за цим рецептом впорається кожен. Дуже простий в приготуванні. Кекси завжди доречні: до чаювання, на перекус, для частування. Рецепт в деталях читайте далі в статті, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі продукти:. Ке...

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...