Осіння пора – це час затишних чаювань та смачної випічки. Брауні-капкейки швидко готуються, надзвичайно апетитні та навіть здатні врятувати від осінньої ностальгії. Впоратись із приготування такого рецепту капкейків може будь-який початківець або навіть дитина. Від цього десерту особливе задоволення отримають любителі шоколаду, зазначають Патріоти України.
У страви яскравий, насичений смак та злегка волога структура. Регулювати смак ніжного десерту, що тане у роті, можна більшою або меншою кількістю какао.
Рецепт брауні-капкейків
Час: 1 година Порцій: 2
Інгредієнти:
масло вершкове 200 грам;
темний шоколад 180 грам;
яйця 6 штук;
цукрова пудра 400 грам;
какао 20 грам;
пшеничне борошно 200 грам;
сіль 0,5 грам.
Приготування:
Для початку необхідно порізати масло на квадратики, а шоколад подрібнити на маленькі шматочки.
У каструлі на малому вогні розтопити масло.
Після того, як масло повністю розтопиться, додайте подрібнений шоколад і час від часу перемішуйте.
Коли шоколад розтане, зніміть каструлю з вогню і почекайте, поки маса трохи охолоне.
У великій мисці ретельно збийте яйця з пудрою до утворення піни.
Додайте в миску масу з масла і шоколаду маленькими порціями та ретельно все вимішуйте.
З’єднайте всі сухі інгредієнти: какао, борошно та сіль.
За допомогою міксера змішайте вологі і сухі інгредієнти до отримання однорідної маси.
Змастіть форми для капкейків маслом та вилийте у них готову масу.
Капкейки слід випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин.
Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...
Варена картопля – популярний гарнір. Це дуже смачна і ситна страва, яку можна вживати і з м’ясом, і з рибою. Однак проблема полягає в тому, що кулінару доводиться довго чекати, поки вона дійде до готовності, передають Патріоти України. Зазвичай варіння...