Осіння пора – це час затишних чаювань та смачної випічки. Брауні-капкейки швидко готуються, надзвичайно апетитні та навіть здатні врятувати від осінньої ностальгії. Впоратись із приготування такого рецепту капкейків може будь-який початківець або навіть дитина. Від цього десерту особливе задоволення отримають любителі шоколаду, зазначають Патріоти України.
У страви яскравий, насичений смак та злегка волога структура. Регулювати смак ніжного десерту, що тане у роті, можна більшою або меншою кількістю какао.
Рецепт брауні-капкейків
Час: 1 година Порцій: 2
Інгредієнти:
масло вершкове 200 грам;
темний шоколад 180 грам;
яйця 6 штук;
цукрова пудра 400 грам;
какао 20 грам;
пшеничне борошно 200 грам;
сіль 0,5 грам.
Приготування:
Для початку необхідно порізати масло на квадратики, а шоколад подрібнити на маленькі шматочки.
У каструлі на малому вогні розтопити масло.
Після того, як масло повністю розтопиться, додайте подрібнений шоколад і час від часу перемішуйте.
Коли шоколад розтане, зніміть каструлю з вогню і почекайте, поки маса трохи охолоне.
У великій мисці ретельно збийте яйця з пудрою до утворення піни.
Додайте в миску масу з масла і шоколаду маленькими порціями та ретельно все вимішуйте.
З’єднайте всі сухі інгредієнти: какао, борошно та сіль.
За допомогою міксера змішайте вологі і сухі інгредієнти до отримання однорідної маси.
Змастіть форми для капкейків маслом та вилийте у них готову масу.
Капкейки слід випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин.
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...