
"Смарагд" – святковий торт, який готується за особливою технологією. Десерт дуже незвичний, адже бісквіт тут зеленого кольору. Він поєднується з шаром ніжного ягідного мусу, який просто тане у роті. Такий торт ідеально підійде для будь-якого святкування. Ідеєю приготування десерту "Смарагд" поділилась відома українська кондитерка Ліза Глінська на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Бісквіт зі шпинатом:
Інгредієнти:
Інгредієнти для ягідного мусу:
Інгредієнти для крем-чізу:
Спосіб приготування бісквіту зі шпинатом:
1. Покладіть у мірну склянку: шпинат, олію та лимонний фреш. Все збити занурювальним блендером.
2. Збити міксером, яйця з цукром, близько 7 хвилин – маса повинна стати пишною та повітряною.
3. Додати до яєчної маси шпинатну пасту, перемішати.
4. Додати борошно з розпушувачем, використовуючи сито, все обережно змішати.
5. Вилити тісто на пергамент, розрівняти.
6. Малину рівномірно вставити в тісто.
7. Відправити лист у розігріту до 170 градусів духовку, на 15-18 хвилин.
8. Дістати, дати охолонути.
9. Взяти металеве кільце діаметром 16 см і вирізати 4 круги.
10. Бісквіт, що залишився, викласти на деко з пергаментом і відправте в розігріту до 100 градусів духовку, на 1 годину, висушити.
11. Для приготування одного торта заввишки – 6 см, діаметром – 18 см – нам знадобиться два бісквіти. Інші два – можна обернути харчовою плівкою і заморозити.

Квашена капуста - один із найсмачніших і найкорисніших продуктів. Готувати її можна дуже просто в домашніх умовах, достатньо всього лише - вибрати не мляву, соковиту капусту, і знати, як її правильно готувати, щоб закуска була без неприємного запаху, п...
Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...