Просто тане у роті: Рецепт м'якого шоколадного печива із насиченим смаком та хрусткою скоринкою

Десерт брауні – одні з улюблених солодощів мільйонів людей, проте інколи все ж хочеться спробувати щось інше. Нова варіація шоколадного десерту у ніжне печиво сподобається багатьом гурманам. Печиво брауні – це ще одна версія одного з найсмачніших тістечок у світі, який потішить смак усіх гурманів і перенесе у шоколадний рай. Печиво надзвичайно смачне, а всередині м’яке з насиченим шоколадним смаком, зазначають Патріоти України.

Час: 30 хвилин
Порцій: 2

Інгредієнти:

  • 200 грам чорного шоколаду;
  • 70 грам вершкового масла;
  • 2 великих курячих яйця;
  • 60 грам борошна;
  • 0,75 склянки цукру;
  • 1 ложка какао;
  • 0,3 чайної ложки порошку для випічки;
  • стручок ванілі до смаку.

Приготування:

  1. Розділіть шоколад на невеликі кубики, додайте вершкове масло і розчиніть на водяній бані. Складіть інгредієнти в металеву миску і покладіть на каструлю з окропом, а потім охолодіть.
  2. З’єднайте борошно з какао та розпушувачем у невеликій мисці.
  3. За допомогою міксера збийте яйця та цукор до однорідної маси.
  4. Додайте до солодкої яєчної маси ваніль, охолоджене вершкове масло, шоколад і знову перемішайте.
  5. Додайте сухі інгредієнти у суміш і ретельно знову все перемішайте.
  6. Отриману масу покладіть в морозилку приблизно на 10 хвилин, щоб вона трішки застигла.
  7. Після морозилки викладіть ложкою порції маси на деко, застелене папером для випічки та сформуйте печиво.
  8. Поставте печиво в духовку, розігріту до 180 градусів приблизно на 12 – 14 хвилин.

Це печиво чудово смакуватиме як до ранкової кави, так і для солодкої перерви впродовж робочого дня.

Джерело: 24 канал

Є простий секрет! Як зупинити нічну тягу до їжі

субота, 1 листопад 2025, 9:49

Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...

Шкірка не трісне! Як правильно зварити картоплю "в мундирі"

субота, 1 листопад 2025, 7:44

Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...