Просто тане у роті: Рецепт риби у ніжному вершковому соусі на новорічний стіл

Лосось у вершковому соусі. Фото: homecooklou / instagram.За цим рецептом можна готувати не тільки лосось, а й будь-яку іншу крупну рубку. Головне, щоб не було кісточок, а шматочки були досить великі, радять Патріоти України.

Лосось у вершковому соусі – це класичний спосіб приготування лосося. Риба за цим рецептом виходить ніжною та соковитою, а готувати її просто та швидко. Ця рибна страва стане окрасою святкового столу на Новий рік 2022.

Інгредієнти:

  • 4 шматки філе лосося (можна й іншу велику рибу),
  • 2-3 ст. л. олії без запаху,
  • 8-10 помідорів черрі,
  • 2 зубчики часнику,
  • 300-350 мл вершків будь-якої жирності,
  • сіль та перець за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Рибу посолити, поперчити та обсмажити з двох сторін по 2 хвилини.
  2. Викласти рибу на паперову серветку, щоб забрати надлишки жиру.
  3. У сковороду налити трохи олії, видавити туди часник, злегка обсмажити.
  4. Потім сковороду відправити половинки помідор черрі.
  5. Коли помідори стануть м'якими, влити трохи вершків, посолити та викласти шматочки риби.
  6. Зверху посипати кропом і тушити 8-10 хв. (час залежить від розміру риби).
  7. Викладайте всі інгредієнти на тарілку. Зверху можна прикрасити будь-якою зеленню до смаку. Смачного!

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...