Просто тане у роті: Рецепт риби у ніжному вершковому соусі на новорічний стіл

Лосось у вершковому соусі. Фото: homecooklou / instagram.За цим рецептом можна готувати не тільки лосось, а й будь-яку іншу крупну рубку. Головне, щоб не було кісточок, а шматочки були досить великі, радять Патріоти України.

Лосось у вершковому соусі – це класичний спосіб приготування лосося. Риба за цим рецептом виходить ніжною та соковитою, а готувати її просто та швидко. Ця рибна страва стане окрасою святкового столу на Новий рік 2022.

Інгредієнти:

  • 4 шматки філе лосося (можна й іншу велику рибу),
  • 2-3 ст. л. олії без запаху,
  • 8-10 помідорів черрі,
  • 2 зубчики часнику,
  • 300-350 мл вершків будь-якої жирності,
  • сіль та перець за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Рибу посолити, поперчити та обсмажити з двох сторін по 2 хвилини.
  2. Викласти рибу на паперову серветку, щоб забрати надлишки жиру.
  3. У сковороду налити трохи олії, видавити туди часник, злегка обсмажити.
  4. Потім сковороду відправити половинки помідор черрі.
  5. Коли помідори стануть м'якими, влити трохи вершків, посолити та викласти шматочки риби.
  6. Зверху посипати кропом і тушити 8-10 хв. (час залежить від розміру риби).
  7. Викладайте всі інгредієнти на тарілку. Зверху можна прикрасити будь-якою зеленню до смаку. Смачного!

Не робіть помилок! Які два продукти не можна додавати до котлетного фаршу

субота, 3 травень 2025, 6:12

У котлетний фарш на перший погляд можна додати все, що завгодно – від хліба до овочів. Причому у самих овочах майже немає обмежень, передають Патріоти України. Але в той же час існують продукти, які додавати у фарш не варто за жодних умов. Їх лише два ...

Смакота! Хрустка картопля в духовці, що ароматом збере гостей

субота, 3 травень 2025, 5:40

Рецептів із картоплею багато, але про цей знають не всі. Хрумка зверху і м’яка всередині. Така запечена чи смажена картопля може стати як гарніром, так і самостійною стравою, передають Патріоти України. 1 кг картоплі середнього розміру промийте та розр...