Просто тане у роті: Рецепт риби у ніжному вершковому соусі на новорічний стіл

Лосось у вершковому соусі. Фото: homecooklou / instagram.За цим рецептом можна готувати не тільки лосось, а й будь-яку іншу крупну рубку. Головне, щоб не було кісточок, а шматочки були досить великі, радять Патріоти України.

Лосось у вершковому соусі – це класичний спосіб приготування лосося. Риба за цим рецептом виходить ніжною та соковитою, а готувати її просто та швидко. Ця рибна страва стане окрасою святкового столу на Новий рік 2022.

Інгредієнти:

  • 4 шматки філе лосося (можна й іншу велику рибу),
  • 2-3 ст. л. олії без запаху,
  • 8-10 помідорів черрі,
  • 2 зубчики часнику,
  • 300-350 мл вершків будь-якої жирності,
  • сіль та перець за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Рибу посолити, поперчити та обсмажити з двох сторін по 2 хвилини.
  2. Викласти рибу на паперову серветку, щоб забрати надлишки жиру.
  3. У сковороду налити трохи олії, видавити туди часник, злегка обсмажити.
  4. Потім сковороду відправити половинки помідор черрі.
  5. Коли помідори стануть м'якими, влити трохи вершків, посолити та викласти шматочки риби.
  6. Зверху посипати кропом і тушити 8-10 хв. (час залежить від розміру риби).
  7. Викладайте всі інгредієнти на тарілку. Зверху можна прикрасити будь-якою зеленню до смаку. Смачного!

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...

Не робіть так! ТОП-7 помилок господинь, які псують смак перших страв

п’ятниця, 22 листопад 2024, 10:12

Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...