Шеф-кухар ресторану Kommuna Kitchen заміського готелю Bobritsa Dacha - Павло Д'ячек - поділився рецептом приготування в домашніх умовах смачної, ароматної і соковитої буженини зі свинини, повідомляють Патріоти України.
Готуємо для буженини маринад. У воду кладемо сіль, цукор, чебрець і гвоздику, розмішуємо.
Кладемо в цей розчин м'ясо і ставимо його на 12 годин у холодильник.
Після закінчення цього часу виймаємо м'ясо з розчину і обсушуємо його паперовим рушником.
Щільно замотуємо його в декілька шарів фольги. Відправляємо м'ясо в попередньо нагріту духовку до 180 градусів на 1,5 години.
Дістаємо м'ясо з духовки, кладемо на нього гніт – це додасть йому красиву форму, і під час нарізки воно не буде розпадатися на шматочки. Даємо м'ясу охолонути, а потім розгортаємо його з фольги.
Хоча давно відомо, що харчування впливає на здоров’я, нове дослідження з Німеччини доводить: важливо не тільки що, а й коли ми їмо, Патріоти України. Вчені з Німецького інституту харчування людини (DIfE) виявили, що пізня вечеря — особливо перед сном ...
Більшість людей неправильно зберігають огірки, через що ті швидко псуються та стають слизькими. Але простий кухонний предмет допоможе продовжити їхній термін зберігання, передають Патріоти України. Хоча багато овочів зберігають у холодильнику, огірки д...