Шеф-кухар ресторану Kommuna Kitchen заміського готелю Bobritsa Dacha - Павло Д'ячек - поділився рецептом приготування в домашніх умовах смачної, ароматної і соковитої буженини зі свинини, повідомляють Патріоти України.
Готуємо для буженини маринад. У воду кладемо сіль, цукор, чебрець і гвоздику, розмішуємо.
Кладемо в цей розчин м'ясо і ставимо його на 12 годин у холодильник.
Після закінчення цього часу виймаємо м'ясо з розчину і обсушуємо його паперовим рушником.
Щільно замотуємо його в декілька шарів фольги. Відправляємо м'ясо в попередньо нагріту духовку до 180 градусів на 1,5 години.
Дістаємо м'ясо з духовки, кладемо на нього гніт – це додасть йому красиву форму, і під час нарізки воно не буде розпадатися на шматочки. Даємо м'ясу охолонути, а потім розгортаємо його з фольги.
Ми звикли до того, що пишні та соковиті котлети, що тануть у роті, складно приготувати без додавання білого хліба, який підсохнув, передають Патріоти України. Ця кулінарна традиція є спадщиною минулого. Такі котлети виходять пишними та ситними. Однак х...
Всі ми любимо смачно поїсти, особливо смажену курочку. Але не завжди вона виходить соковитою. Особливо грудинка, яка найчастіше виходить сухою. Давайте приготуємо соковиту та ароматну курочку, від якої вся сім’я буде в повному захваті, передають Патріо...