Шеф-кухар ресторану Kommuna Kitchen заміського готелю Bobritsa Dacha - Павло Д'ячек - поділився рецептом приготування в домашніх умовах смачної, ароматної і соковитої буженини зі свинини, повідомляють Патріоти України.
Готуємо для буженини маринад. У воду кладемо сіль, цукор, чебрець і гвоздику, розмішуємо.
Кладемо в цей розчин м'ясо і ставимо його на 12 годин у холодильник.
Після закінчення цього часу виймаємо м'ясо з розчину і обсушуємо його паперовим рушником.
Щільно замотуємо його в декілька шарів фольги. Відправляємо м'ясо в попередньо нагріту духовку до 180 градусів на 1,5 години.
Дістаємо м'ясо з духовки, кладемо на нього гніт – це додасть йому красиву форму, і під час нарізки воно не буде розпадатися на шматочки. Даємо м'ясу охолонути, а потім розгортаємо його з фольги.
Відварене м’ясо смачне, коли воно виходить ніжне на смак. Іноді щось йде зовсім за іншим сценарієм, тож задоволення від страви неможливе. І справа зовсім не у майстерності господині, хоча це також важливо, передають Патріоти України. Іноді підводить як...
Гадаю, що ви також любите швидкі рецепти. Приготувати торт буквально за 15 хвилин — це ідеальна історія для будь-якої господині. Пропонуємо вам до уваги торт, для якого не треба випікати коржі та взагалі користуватись духовкою, передають Патріоти Украї...