Просто тане у роті: Рецепт соковитої курячої грудки у особливому клярі

Незвичний кляр робить суху курячу грудку фантастично соковитою та ніжною. Ще одна цікавинка рецепта – маринад, що складається всього з трьох інгредієнтів. Найпростіші продукти: сметана, соєвий соус та гірчиця перетворюють звичайне м'ясо на королівську страву. Ви маєте це скуштувати, радять Патріоти України.

Рецепт курячої грудки в особливому маринаді
Час: 2 години на маринад і 15 хвилин на смаження
Порцій: 4

Інгредієнти:

  • 3 штуки курячого філе;
  • 100 грам сметани;
  • 30 мілілітрів соєвого соусу;
  • 1 столова ложка гірчиці;
  • 2 – 3 зубчики часнику;
  • 1 яйце;
  • 2 – 3 столові ложки борошна;
  • сіль, паприка до смаку.

Приготування:

  1. Очищене куряче філе нарізати на шматки середнього розміру.
  2. Готуємо маринад. З'єднуємо сметану, соєвий соус, столову ложку гірчиці, сіль, солодку паприку, часник, одне яйце та сметану.
  3. Заливаємо курятину маринадом та залишаємо у холодильнику на 2 години.
  4. Після цього додаємо до курячого філе борошно та все ретельно перемішуємо.
  5. На розігріту пательню наливаємо соняшникову олію й викладаємо курку. Смажити необхідно на середньому вогні до хрусткої скоринки.
  6. Особливо апетитно курятина смакуватиме з часниковим соусом.

Смакота! Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею на новий лад

середа, 23 квітень 2025, 18:12

Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею стоїть на вищому гастрономічному рівні, ніж звичайний завдяки декільком кулінарним хитрощам, передають Патріоти України. Для соусу:. Приготуйте соус для олів’є. Зваріть круто яйця (не більше 7 хвилин піс...

Є секрет! Як відварити яловичину, щоб вона вийшла ніжною та смачною

середа, 23 квітень 2025, 17:12

Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стане м’яким, вийде приготувати ...