Просто тане у роті: Рецепт соковитої курячої грудки у особливому клярі

Незвичний кляр робить суху курячу грудку фантастично соковитою та ніжною. Ще одна цікавинка рецепта – маринад, що складається всього з трьох інгредієнтів. Найпростіші продукти: сметана, соєвий соус та гірчиця перетворюють звичайне м'ясо на королівську страву. Ви маєте це скуштувати, радять Патріоти України.

Рецепт курячої грудки в особливому маринаді
Час: 2 години на маринад і 15 хвилин на смаження
Порцій: 4

Інгредієнти:

  • 3 штуки курячого філе;
  • 100 грам сметани;
  • 30 мілілітрів соєвого соусу;
  • 1 столова ложка гірчиці;
  • 2 – 3 зубчики часнику;
  • 1 яйце;
  • 2 – 3 столові ложки борошна;
  • сіль, паприка до смаку.

Приготування:

  1. Очищене куряче філе нарізати на шматки середнього розміру.
  2. Готуємо маринад. З'єднуємо сметану, соєвий соус, столову ложку гірчиці, сіль, солодку паприку, часник, одне яйце та сметану.
  3. Заливаємо курятину маринадом та залишаємо у холодильнику на 2 години.
  4. Після цього додаємо до курячого філе борошно та все ретельно перемішуємо.
  5. На розігріту пательню наливаємо соняшникову олію й викладаємо курку. Смажити необхідно на середньому вогні до хрусткої скоринки.
  6. Особливо апетитно курятина смакуватиме з часниковим соусом.

Не робіть так! Названо помилку, яка псує смак кави

середа, 27 серпень 2025, 18:45

Натуральна кава, а точніше кофеїн, який міститься в ній, як стверджують дієтологи, спроможна дещо пригнічувати апетит та сприяти зниженню ваги, передають Патріоти України. Звісно, якщо пити її без підсолоджувачів та вершків. Буває, що за допомогою різн...

Є секрети! Як правильно готувати печінку, щоб вона не гірчила

середа, 27 серпень 2025, 16:45

Печінка - дуже цінний продукт, в якому найбільше заліза. Але, дуже часто печінка має неприємний запах, і щоб цього уникнути, печінку потрібно просто замочити в молоці на 2 години, передають Патріоти України. Кулінар поділився в Instagram рецептом дуже ...