Просто тануть у роті: Рецепт чебуреків з печерицями і курятиною

Приготування:

  • Ретельно почистіть гриби від шкірки, а цибулю від лушпиння.
  • Наріжте цибулю дрібними кубиками, обсмажте на сковорідці з додаванням олії. Додайте нарізані шматочками гриби та перемішайте.
  • Посоліть та поперчіть начинку, додайте сухого естрагону та перемішайте.
  • Подрібніть курочку на довільні шматочки та з'єднайте з грибами, перемішайте начинку.
  • Натріть сир на грубій тертці, з'єднайте з куркою та грибами, перемішайте та викладіть на тісто.
  • Ретельно защепіть краї тіста за допомогою виделки.
  • Розігрійте олію у фритюрі та обсмажте чебуреки.
  • Викладіть готові чебуреки на шар паперового рушника, щоб позбутися зайвої олії. Страва готова. Смачного!


Джерело: 24 канал

Медовий Спас, або Маковій: П'ять традиційних смаколиків, які готують на свято

субота, 13 серпень 2022, 8:55

Медовий Спас чи Маковій цьогоріч припадає на 14 серпня. Це свято відкриває сезон серпневих Спасів, після якого буде ще Яблучний і Горіховий. Традиційно на це свято їдять освячений мед і страви з ним,Є передають Патріоти України. Не менш популярним є і ...

Найсмачніша і неймовірно корисна заправка до борщу на зиму - дуже простий "секретний" рецепт

п’ятниця, 12 серпень 2022, 8:56

Борщ - улюблена страва всіх українців. Без борщу неможливо уявити сімейний обід. Умілі господині часто роблять літні заготовки для борщу на зиму, щоб балувати корисними закрутками взимку, передають Патріоти України. Розповімо вам дуже простий та швидши...