Просто тануть у роті: Рецепт чебуреків з печерицями і курятиною

Приготування:

  • Ретельно почистіть гриби від шкірки, а цибулю від лушпиння.
  • Наріжте цибулю дрібними кубиками, обсмажте на сковорідці з додаванням олії. Додайте нарізані шматочками гриби та перемішайте.
  • Посоліть та поперчіть начинку, додайте сухого естрагону та перемішайте.
  • Подрібніть курочку на довільні шматочки та з'єднайте з грибами, перемішайте начинку.
  • Натріть сир на грубій тертці, з'єднайте з куркою та грибами, перемішайте та викладіть на тісто.
  • Ретельно защепіть краї тіста за допомогою виделки.
  • Розігрійте олію у фритюрі та обсмажте чебуреки.
  • Викладіть готові чебуреки на шар паперового рушника, щоб позбутися зайвої олії. Страва готова. Смачного!


Джерело: 24 канал

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...