Просто танутиме в роті! Секрет перетворення будь-якого м'яса на соковите, ніжне і м'яке

Від такого м'якого, ніжного і шалено соковитого м'яса в овочевому соусі неможливо відмовитися! Навіть жорстке м'ясо перетворитися в ніжне. Його і правда можна їсти губами! А секрет простий, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • М'ясо (наприклад, яловичина) — 2 кг;
  • Сіль, перець за смаком;
  • Селера — 2 стебла;
  • Олія рослинна — 80 мл;
  • Часник — 2 зубчики;
  • Цибуля ріпчаста -2 шт.;
  • Морква — 1 шт.;
  • Перець солодкий — 1 шт.;
  • Сіль, коріандр — 1 ч. л.;
  • Винний оцет — 1ст. л.;
  • Вода — 400 мл;
  • Цукор — 1 ст. л.;
  • Чебрець, лавровий лист за бажанням.

Приготування:

М'ясо поріжте на великі шматки, посоліть і поперчіть з обох сторін.

У сковороду вилийте рослинну олію, обсмажте часник, а потім з усіх боків запечатайте м'ясо скоринкою.

Приберіть м'ясо. У цю ж сковороду відправте порізані овочі: цибулю, селеру, моркву, перець. Додайте спеції за смаком.

Влийте винний оцет, воду, а також цукор, потім поверніть м'ясо назад в сковороду. "Укрийте" м'ясо овочами, накрийте кришкою і тушкуйте 1,5 години на повільному вогні.

Вийміть м'ясо, овочі пробийте блендером в пюре.

Поверніть м'ясо, додайте чебрець і лавровий лист за смаком. Тушкуйте під кришкою ще 10 хвилин.

Подавайте з відвареною картоплею або будь-яким іншим гарніром. Це дуже смачне, ніжне м'ясо, легко розділяється на волокна — та ще й з ароматним овочевим соусом!

Детальніше про секрети приготування соковитого і ніжного м'яса дивіться у відео нижче:

А ви це знали? Що означає зелене кільце навколо жовтка

п’ятниця, 19 грудень 2025, 9:59

Яйця круто - досить поширений вибір, наприклад, для сніданку. Після варіння, очищення та розрізання яйця навпіл ми іноді помічаємо зеленувате кільце навколо жовтка. Це виглядає не дуже апетитно, але це не означає, що яйце неїстівне. Їх цілком безпечно ...

Це така смакота! Соковита буженина зі свинини, яка завжди вдається

п’ятниця, 19 грудень 2025, 8:43

Домашня буженина може прикрасити будь-який святковий стіл. Її можна запікати у духовці або готувати в окропі. На сайті УНІАН поділилися класичними рецептами буженини, передають Патріоти України. Буженина у фользіІнгредієнти:Окіст свинячий — 1 кгЧасник ...