Просто танутиме в роті! Секрет перетворення будь-якого м'яса на соковите, ніжне і м'яке

Від такого м'якого, ніжного і шалено соковитого м'яса в овочевому соусі неможливо відмовитися! Навіть жорстке м'ясо перетворитися в ніжне. Його і правда можна їсти губами! А секрет простий, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • М'ясо (наприклад, яловичина) — 2 кг;
  • Сіль, перець за смаком;
  • Селера — 2 стебла;
  • Олія рослинна — 80 мл;
  • Часник — 2 зубчики;
  • Цибуля ріпчаста -2 шт.;
  • Морква — 1 шт.;
  • Перець солодкий — 1 шт.;
  • Сіль, коріандр — 1 ч. л.;
  • Винний оцет — 1ст. л.;
  • Вода — 400 мл;
  • Цукор — 1 ст. л.;
  • Чебрець, лавровий лист за бажанням.

Приготування:

М'ясо поріжте на великі шматки, посоліть і поперчіть з обох сторін.

У сковороду вилийте рослинну олію, обсмажте часник, а потім з усіх боків запечатайте м'ясо скоринкою.

Приберіть м'ясо. У цю ж сковороду відправте порізані овочі: цибулю, селеру, моркву, перець. Додайте спеції за смаком.

Влийте винний оцет, воду, а також цукор, потім поверніть м'ясо назад в сковороду. "Укрийте" м'ясо овочами, накрийте кришкою і тушкуйте 1,5 години на повільному вогні.

Вийміть м'ясо, овочі пробийте блендером в пюре.

Поверніть м'ясо, додайте чебрець і лавровий лист за смаком. Тушкуйте під кришкою ще 10 хвилин.

Подавайте з відвареною картоплею або будь-яким іншим гарніром. Це дуже смачне, ніжне м'ясо, легко розділяється на волокна — та ще й з ароматним овочевим соусом!

Детальніше про секрети приготування соковитого і ніжного м'яса дивіться у відео нижче:

П’ять звичок щасливих стосунків - першу найважче зберегти

субота, 27 грудень 2025, 9:12

Міцні та щасливі стосунки будуються не на гучних жестах, а на щоденних дрібницях, які з часом стають звичкою. Психологи стверджують: саме ці прості дії найчастіше об’єднують пари на роки, передають Патріоти України. 1. Вони закінчують день разом Щасли...

Не дайте себе обдурити! Як обрати якісне вершкове масло

субота, 27 грудень 2025, 8:44

Вершкове масло - базовий продукт на кухні, але саме з ним найчастіше трапляються розчарування. На полиці воно виглядає однаково, а вдома раптом виявляється без смаку чи з дивною консистенцією. Щоб не переплачувати за підробку, варто знати кілька прости...