Просто залийте макарони молоком - і отримайте смачну вечерю, яка готується на сковороді за 20 хвилин

Цей рецепт виручить, коли немає варіантів для швидкої та смачної вечері. Така страва доволі швидко готується та не потребує багато затратних по часу процесів, передають Патріоти України.

Подробиці

Продукти:

  • топлене масло – 1 столова ложка;
  • макарони (з твердих сортів пшениці) – 0,3 кг;
  • молоко – 0,5 л;
  • вода – 150-180 мл;
  • сіль – ½ чайної ложки;
  • сушений часник та чорний перець (мелений);
  • плавлений сирок – 1 штука;
    кріп.

Покрокове приготування

  1. Сковороду ставлять на вогонь і розтоплюють вершкове масло або додають рослинне.
  2. Потім на сковороду висипають сирі макарони, а в окрему каструлю виливають молоко і воду. Рідкі інгредієнти необхідно підігріти.
  3. Після того, як макарони злегка підсмажаться, до них виливають молоко і солять. Кидають туди сирок і додають сушений часник.
  4. Далі страву накривають кришкою та на середньому вогні готують 20 хв. Потім додають мелений чорний перець та кріп. Потім дають 5 хв. настоятися, та подають до столу.
Джерело: ПростоВей

Це варто знати! ТОП-6 причин, які змусять відмовитись від газованої води

п’ятниця, 23 травень 2025, 18:56

Газовані напої є основним джерелом доданого цукру в раціоні, що може призвести до різних проблем зі здоров'ям, від зайвого жиру до підвищеного ризику діабету. Якщо ви хочете схуднути та покращити своє здоров'я, найкраще відмовитися від газованих напоїв...

Лайфхаки, як зі звичайної страви зробити кулінарний “шедевр”

п’ятниця, 23 травень 2025, 18:13

М’ясо – універсальний продукт, який чудово вписується у сніданок, обід чи вечерю. Поспіхом запечений стейк або засмажені котлети теж з’їдаються, але якщо застосувати пару хитрощів, то вони стануть у рази смачнішими, передають Патріоти України.