Просто залийте макарони молоком - і отримайте смачну вечерю, яка готується на сковороді за 20 хвилин

Цей рецепт виручить, коли немає варіантів для швидкої та смачної вечері. Така страва доволі швидко готується та не потребує багато затратних по часу процесів, передають Патріоти України.

Подробиці

Продукти:

  • топлене масло – 1 столова ложка;
  • макарони (з твердих сортів пшениці) – 0,3 кг;
  • молоко – 0,5 л;
  • вода – 150-180 мл;
  • сіль – ½ чайної ложки;
  • сушений часник та чорний перець (мелений);
  • плавлений сирок – 1 штука;
    кріп.

Покрокове приготування

  1. Сковороду ставлять на вогонь і розтоплюють вершкове масло або додають рослинне.
  2. Потім на сковороду висипають сирі макарони, а в окрему каструлю виливають молоко і воду. Рідкі інгредієнти необхідно підігріти.
  3. Після того, як макарони злегка підсмажаться, до них виливають молоко і солять. Кидають туди сирок і додають сушений часник.
  4. Далі страву накривають кришкою та на середньому вогні готують 20 хв. Потім додають мелений чорний перець та кріп. Потім дають 5 хв. настоятися, та подають до столу.
Джерело: ПростоВей

Пропускаєте сніданок? Ось що з вами станеться - шокуючі результати досліджень

неділя, 13 липень 2025, 8:15

Вчені з різних країн провели дослідження, які підтвердили, що регулярний пропуск сніданку може негативно впливати на психічне здоров’я людини. За результатами наукової роботи, відсутність ранкового прийому їжі підвищує ризик розвитку депресії, дратівли...

Міфи про мед: Чи можна їсти його роками після відкриття

неділя, 13 липень 2025, 7:30

Часто можна почути, що мед - продукт, який не псується і залишається придатним до споживання роками. Це дійсно правда, але є нюанси, на які слід звернути увагу, особливо якщо ви плануєте їсти мед після вказаного на упаковці терміну придатності, передаю...