Просто залийте макарони молоком - і отримайте смачну вечерю, яка готується на сковороді за 20 хвилин

Цей рецепт виручить, коли немає варіантів для швидкої та смачної вечері. Така страва доволі швидко готується та не потребує багато затратних по часу процесів, передають Патріоти України.

Подробиці

Продукти:

  • топлене масло – 1 столова ложка;
  • макарони (з твердих сортів пшениці) – 0,3 кг;
  • молоко – 0,5 л;
  • вода – 150-180 мл;
  • сіль – ½ чайної ложки;
  • сушений часник та чорний перець (мелений);
  • плавлений сирок – 1 штука;
    кріп.

Покрокове приготування

  1. Сковороду ставлять на вогонь і розтоплюють вершкове масло або додають рослинне.
  2. Потім на сковороду висипають сирі макарони, а в окрему каструлю виливають молоко і воду. Рідкі інгредієнти необхідно підігріти.
  3. Після того, як макарони злегка підсмажаться, до них виливають молоко і солять. Кидають туди сирок і додають сушений часник.
  4. Далі страву накривають кришкою та на середньому вогні готують 20 хв. Потім додають мелений чорний перець та кріп. Потім дають 5 хв. настоятися, та подають до столу.
Джерело: ПростоВей

Червона пляма на яйці: Чи можна її їсти і чи небезпечна вона для здоров’я

понеділок, 15 грудень 2025, 23:10

Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...