Просто змішайте все в одній мисці і поставте в духовку. Цей торт стане вашим улюбленим!

Багато хто любить десерти не просто смачні, але ще і максимально швидкі в приготуванні. У зв’язку з цим, дозвольте вам представити ніжний сирний десерт. Легкість і простота - головні достоїнства цього пирога, зазначають Патріоти України.

Від нього складно відірватися. Він дуже ніжний і соковитий. Його можна встигнути приготувати, якщо гості до вас нагрянули абсолютно раптово. Часу на нього у вас піде від сили 30 хвилин. Так що обов’язково візьміть його на замітку! Відразу зверну увагу: ЦЕ НЕ ЗАПІКАНКА! У запіканці на 1 кг сиру кладеться всього 2 ст.л. борошна або манки.

Ось що вам знадобиться:

  • 2 склянки борошна;
  • 1,5 склянки цукру;
  • 4 ст. л. сметани;
  • 4 яйця;
  • 400 г сиру;
  • 100 г вершкового масла;
  • 1 ч. Л. соди;
  • дрібка солі;
  • за бажанням: лимонна, або лаймовим цедра, горіхи, родзинки, цукати і т. д.

Яйця збийте з цукром. Маса повинна посвітлішати, а цукор повністю розчинитися.

Додайте до яєць сметану, сир і розтоплене вершкове масло, соду, сіль.

Все добре перемішайте, а потім збийте масу занурювальним блендером до однорідності.

Додайте просіяне борошно і знову все добре перемішайте.

Вилийте тісто у форму, застелену пергаментом, відправте в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте близько 30 хвилин.

Після випікання дайте пирогу охолонути спочатку в формі, потім – на рушнику. Перед подачею присипте пиріг цукровою пудрою

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...