Просто змішайте все в одній мисці і поставте в духовку. Цей торт стане вашим улюбленим!

Багато хто любить десерти не просто смачні, але ще і максимально швидкі в приготуванні. У зв’язку з цим, дозвольте вам представити ніжний сирний десерт. Легкість і простота - головні достоїнства цього пирога, зазначають Патріоти України.

Від нього складно відірватися. Він дуже ніжний і соковитий. Його можна встигнути приготувати, якщо гості до вас нагрянули абсолютно раптово. Часу на нього у вас піде від сили 30 хвилин. Так що обов’язково візьміть його на замітку! Відразу зверну увагу: ЦЕ НЕ ЗАПІКАНКА! У запіканці на 1 кг сиру кладеться всього 2 ст.л. борошна або манки.

Ось що вам знадобиться:

  • 2 склянки борошна;
  • 1,5 склянки цукру;
  • 4 ст. л. сметани;
  • 4 яйця;
  • 400 г сиру;
  • 100 г вершкового масла;
  • 1 ч. Л. соди;
  • дрібка солі;
  • за бажанням: лимонна, або лаймовим цедра, горіхи, родзинки, цукати і т. д.

Яйця збийте з цукром. Маса повинна посвітлішати, а цукор повністю розчинитися.

Додайте до яєць сметану, сир і розтоплене вершкове масло, соду, сіль.

Все добре перемішайте, а потім збийте масу занурювальним блендером до однорідності.

Додайте просіяне борошно і знову все добре перемішайте.

Вилийте тісто у форму, застелену пергаментом, відправте в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте близько 30 хвилин.

Після випікання дайте пирогу охолонути спочатку в формі, потім – на рушнику. Перед подачею присипте пиріг цукровою пудрою

З кабачкової ікри можна приготувати смачний суп всього за 5 хвилин

п’ятниця, 31 січень 2025, 13:00

Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, перед...

Господиням на замітку! Як варити яйця, щоб їх очистити за пару секунд

п’ятниця, 31 січень 2025, 12:00

Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах. З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, за...