Просто змішайте все в одній мисці і поставте в духовку. Цей торт стане вашим улюбленим!

Багато хто любить десерти не просто смачні, але ще і максимально швидкі в приготуванні. У зв’язку з цим, дозвольте вам представити ніжний сирний десерт. Легкість і простота - головні достоїнства цього пирога, зазначають Патріоти України.

Від нього складно відірватися. Він дуже ніжний і соковитий. Його можна встигнути приготувати, якщо гості до вас нагрянули абсолютно раптово. Часу на нього у вас піде від сили 30 хвилин. Так що обов’язково візьміть його на замітку! Відразу зверну увагу: ЦЕ НЕ ЗАПІКАНКА! У запіканці на 1 кг сиру кладеться всього 2 ст.л. борошна або манки.

Ось що вам знадобиться:

  • 2 склянки борошна;
  • 1,5 склянки цукру;
  • 4 ст. л. сметани;
  • 4 яйця;
  • 400 г сиру;
  • 100 г вершкового масла;
  • 1 ч. Л. соди;
  • дрібка солі;
  • за бажанням: лимонна, або лаймовим цедра, горіхи, родзинки, цукати і т. д.

Яйця збийте з цукром. Маса повинна посвітлішати, а цукор повністю розчинитися.

Додайте до яєць сметану, сир і розтоплене вершкове масло, соду, сіль.

Все добре перемішайте, а потім збийте масу занурювальним блендером до однорідності.

Додайте просіяне борошно і знову все добре перемішайте.

Вилийте тісто у форму, застелену пергаментом, відправте в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте близько 30 хвилин.

Після випікання дайте пирогу охолонути спочатку в формі, потім – на рушнику. Перед подачею присипте пиріг цукровою пудрою

Всі роблять це неправильно - секрет ідеальних смажених яєць від шефа

субота, 26 липень 2025, 10:09

За словами експертів, секрет хрустких країв і ніжного жовтка криється у правильному виборі сковорідки та декількох простих прийомах. Якщо ви смажите яйця на неправильній сковорідці, навіть найсвіжіші яйця можуть зіпсуватися — метал має мікротріщини, ку...

Як приготувати ідеальне картопляне пюре - секрет шеф-кухаря з ресторану

субота, 26 липень 2025, 8:12

Звичайне картопляне пюре - це класика, яку люблять майже всі. Проте, щоб воно було справді ніжним, кремовим і ресторанного рівня, варто знати кілька секретів від професійних кухарів. Стюарт, шеф-кухар ресторану Nanna Tate, поділився простими порадами, ...