Просто змішайте все в одній мисці і поставте в духовку. Цей торт стане вашим улюбленим!

Представляємо вашій увазі ніжний сирний десерт. Легкість і простота - головні чесноти цього пирога. Від нього складно відірватися. Його можна приготувати, якщо гості до вас нагрянули абсолютно раптово, передають Патріоти України.

Часу на нього у вас піде від сили 30 хвилин. Так що обов’язково візьміть на замітку!

Ось що вам знадобиться:

  • 2 склянки борошна;
  • 1,5 склянки цукру;
  • 4 ст. л. сметани;
  • 4 яйця;
  • 400 гр. сиру;
  • 100 гр. вершкового масла;
  • 1 ч. л. соди;
  • дрібка солі;
  • за бажанням: горіхи, родзинки, цукати і т.д.

А ось як готувати наш десерт:

Яйця збийте з цукром. Маса повинна посвітліти, а цукор повністю розчинитися.

Додайте до яєць сметану, сир і розтоплене вершкове масло, соду, сіль.

Все добре перемішайте, а потім збийте масу занурювальним блендером до однорідності.

Додайте просіяне борошно і знову все добре перемішайте.

Вилийте тісто у форму, застелену пергаментом, відправте в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте близько 30 хвилин.

Після випікання дайте пирогу охолонути спочатку в формі, потім – на рушнику. Перед подачею присипте пиріг цукровою пудрою.

Смачного!

Як зробити відбивні ніжними за 10 хвилин

понеділок, 28 квітень 2025, 17:12

Відбивні з будь-якого м’яса будуть неймовірно ніжними, соковитими, м’якими, якщо їх правильно підготувати до смаження. Не малу роль відіграє й спосіб приготування кляру. Господині часто роблять його на воді, а тому отримають жорстке м’ясо, передають Па...

Господиням на замітку! Як уникнути сухих країв на тонких млинцях

понеділок, 28 квітень 2025, 16:30

Тонкі млинці – це завжди смачно, але іноді краї виходять надто сухими й ламкими. Через це вироби втрачають свою ніжність і складно згортаються. Проблема знайома багатьом, але вирішити її досить легко. Все залежить від технології приготування тіста та п...