Просто змішайте все в одній мисці і поставте в духовку. Цей торт стане вашим улюбленим!

Представляємо вашій увазі ніжний сирний десерт. Легкість і простота - головні чесноти цього пирога. Від нього складно відірватися. Його можна приготувати, якщо гості до вас нагрянули абсолютно раптово, передають Патріоти України.

Часу на нього у вас піде від сили 30 хвилин. Так що обов’язково візьміть на замітку!

Ось що вам знадобиться:

  • 2 склянки борошна;
  • 1,5 склянки цукру;
  • 4 ст. л. сметани;
  • 4 яйця;
  • 400 гр. сиру;
  • 100 гр. вершкового масла;
  • 1 ч. л. соди;
  • дрібка солі;
  • за бажанням: горіхи, родзинки, цукати і т.д.

А ось як готувати наш десерт:

Яйця збийте з цукром. Маса повинна посвітліти, а цукор повністю розчинитися.

Додайте до яєць сметану, сир і розтоплене вершкове масло, соду, сіль.

Все добре перемішайте, а потім збийте масу занурювальним блендером до однорідності.

Додайте просіяне борошно і знову все добре перемішайте.

Вилийте тісто у форму, застелену пергаментом, відправте в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте близько 30 хвилин.

Після випікання дайте пирогу охолонути спочатку в формі, потім – на рушнику. Перед подачею присипте пиріг цукровою пудрою.

Смачного!

Не робіть помилок! Чому риба виходить сухою - головні помилки господарок

неділя, 8 червень 2025, 23:10

Якщо зібралися посмажити рибу, згадайте про те, які кулінарні помилки роблять її сухою та несмачною, передають Патріоти України. Багато хто з господарок стверджують, що багато в цій справі залежить виключно від виду риби та її якості, але це те саме, щ...

Це може здивувати! Яку їжу не можна поєднувати з кавою і чому

неділя, 8 червень 2025, 21:28

Деякі продукти не варто поєднувати з кавою через те, як це впливає на засвоєння поживних речовин або на роботу шлунково-кишкового тракту. Ось основні приклади, передають Патріоти України. Краще пити каву через 30–60 хв після їжі, а не на порожній шлуно...