Просто змішайте все в одній мисці і поставте в духовку. Цей торт стане вашим улюбленим!

Представляємо вашій увазі ніжний сирний десерт. Легкість і простота - головні чесноти цього пирога. Від нього складно відірватися. Його можна приготувати, якщо гості до вас нагрянули абсолютно раптово, передають Патріоти України.

Часу на нього у вас піде від сили 30 хвилин. Так що обов’язково візьміть на замітку!

Ось що вам знадобиться:

  • 2 склянки борошна;
  • 1,5 склянки цукру;
  • 4 ст. л. сметани;
  • 4 яйця;
  • 400 гр. сиру;
  • 100 гр. вершкового масла;
  • 1 ч. л. соди;
  • дрібка солі;
  • за бажанням: горіхи, родзинки, цукати і т.д.

А ось як готувати наш десерт:

Яйця збийте з цукром. Маса повинна посвітліти, а цукор повністю розчинитися.

Додайте до яєць сметану, сир і розтоплене вершкове масло, соду, сіль.

Все добре перемішайте, а потім збийте масу занурювальним блендером до однорідності.

Додайте просіяне борошно і знову все добре перемішайте.

Вилийте тісто у форму, застелену пергаментом, відправте в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте близько 30 хвилин.

Після випікання дайте пирогу охолонути спочатку в формі, потім – на рушнику. Перед подачею присипте пиріг цукровою пудрою.

Смачного!

Один простий трюк зробить картопляне пюре "ресторанною" стравою

неділя, 29 червень 2025, 17:07

Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...