Пропонуємо вам приготувати підливу для котлет. Для багатьох цей смак рідний з самого дитинства. Її томатно-вершковий смак буде приємним доповненням до ваших улюблених котлет, передають Патріоти України.
Для приготування підливи буде потрібно:
Процес приготування
1. Моркву необхідно помити, очистити від шкірки і натерти на тертці. Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння та дрібно порубати ножем.
2. У розігріту сковороду з рослинним маслом викласти ріпчасту цибулю, обсмажити її близько 3 хвилин, додати моркву і тушкувати овочі ще 10 хвилин.
3. Потім в сковороду влити м’ясний бульйон і додати томатну пасту. Все ретельно перемішати і через кілька хвилин додати сметану, лавровий лист, сіль і чорний мелений перець за смаком.
4. Гасити підливу потрібно ще 20 хвилин, поки овочі зовсім разварятся. Потім додати борошно і готувати 2-3 хвилини, помішуючи, щоб підлива загусла.
Якщо хочете отримати більш рідкий варант підливи, можна збити її занурювальним блендером. При подачі дуже смачно посипати свіжою зеленню. Смачного!
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...