Простий рецепт дуже смачної підливи для котлет. Будуть у рази смачніші

Пропонуємо вам приготувати підливу для котлет. Для багатьох цей смак рідний з самого дитинства. Її томатно-вершковий смак буде приємним доповненням до ваших улюблених котлет, передають Патріоти України.

Для приготування підливи буде потрібно:

  • морква – 1 шт;
  • ріпчаста цибуля – 1 шт;
  • сметана – 2,5 ст.л;
  • томатна паста – 1,5 ст.л;
  • м’ясний бульйон – 200 мл;
  • борошно – 1 ст.л;
  • рослинне масло – 3 ст.л;
  • сіль за смаком;
  • лавровий лист – 1-2 шт;
  • чорний мелений перець за смаком.

Процес приготування

1. Моркву необхідно помити, очистити від шкірки і натерти на тертці. Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння та дрібно порубати ножем.

2. У розігріту сковороду з рослинним маслом викласти ріпчасту цибулю, обсмажити її близько 3 хвилин, додати моркву і тушкувати овочі ще 10 хвилин.

3. Потім в сковороду влити м’ясний бульйон і додати томатну пасту. Все ретельно перемішати і через кілька хвилин додати сметану, лавровий лист, сіль і чорний мелений перець за смаком.

4. Гасити підливу потрібно ще 20 хвилин, поки овочі зовсім разварятся. Потім додати борошно і готувати 2-3 хвилини, помішуючи, щоб підлива загусла.

Якщо хочете отримати більш рідкий варант підливи, можна збити її занурювальним блендером. При подачі дуже смачно посипати свіжою зеленню. Смачного!

Буде дуже смачно! ТОП-3 старовинні рецепти українських великодніх пасок

четвер, 2 травень 2024, 18:50

Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....

Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

четвер, 2 травень 2024, 18:07

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...