Пропонуємо вам приготувати підливу для котлет. Для багатьох цей смак рідний з самого дитинства. Її томатно-вершковий смак буде приємним доповненням до ваших улюблених котлет, передають Патріоти України.
Для приготування підливи буде потрібно:
Процес приготування
1. Моркву необхідно помити, очистити від шкірки і натерти на тертці. Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння та дрібно порубати ножем.
2. У розігріту сковороду з рослинним маслом викласти ріпчасту цибулю, обсмажити її близько 3 хвилин, додати моркву і тушкувати овочі ще 10 хвилин.
3. Потім в сковороду влити м’ясний бульйон і додати томатну пасту. Все ретельно перемішати і через кілька хвилин додати сметану, лавровий лист, сіль і чорний мелений перець за смаком.
4. Гасити підливу потрібно ще 20 хвилин, поки овочі зовсім разварятся. Потім додати борошно і готувати 2-3 хвилини, помішуючи, щоб підлива загусла.
Якщо хочете отримати більш рідкий варант підливи, можна збити її занурювальним блендером. При подачі дуже смачно посипати свіжою зеленню. Смачного!
Якщо ви хочете приготувати смачні та соковиті котлети, то обов’язково додайте у фарш інгредієнти, що втримають апетитний м’ясний сік. Лише досвідчені господині знають, що пісний фарш можна врятувати від сухості за допомогою замороженого вершкового масл...
Чай у пакетиках створили, щоб зробити заварювання простішим і швидшим, особливо в дорозі, на роботі чи в інших не надто зручних умовах, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Згодом така форма чаю прижилася, і багато людей відмовилися від трад...