Приголомшливо смачні рибні зрази з начинкою з яйця і цибулі

Представляємо вашій увазі рецепт смачних рибних котлет з начинкою всередині, зазначають Патріоти України.

Таку страву люблять все. У моєму будинку вони користується особливою популярністю. Ці зрази виходять дуже соковитими і апетитними настільки, щоб розлітаються на «ура». Зберігайте рецепт і розбавляйте своє меню новими смачними стравами.

Необхідні інгредієнти

  • 500 гр рибного фаршу
  • 3 яйця
  • 2 шматочки батона
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 4 гілочки зеленої цибулі
  • 40 гр панірувальних сухарів
  • 100 мл молока
  • сіль і чорний мелений перець за смаком

Процес приготування рибних зраз

В першу чергу відварюємо три яйця до готовності. Після чого охолоджуємо їх. Потім очищаємо і ріжемо дуже дрібними кубиками. Перекладаємо в глибоку ємність.

Промиваємо гілочки зеленої цибулі і теж дрібно нарізаємо їх. Об’єднуємо з підготовленими яйцями. Також додаємо сіль і чорний мелений перець. Добре все перемішуємо і наша начинка готова. До фаршу додаємо сіль і спеції за смаком. Вбиваємо сюди яйце і добре перемішуємо.

Вирізаємо кірку зі шматочків батона і замочуємо м’якоть в молоці. Після закінчення потрібного часу віджимаємо хліб і перекладаємо в чашу блендера.

Очищаємо ріпчасту цибулю і, використовуючи тертку, натираємо її. Після чого перекладаємо до батону в чашу блендера і подрібнюємо до однорідності. Потім підготовлену масу відправляємо в рибний фарш і добре все перемішуємо.

Потім нам потрібно сформувати з підготовленого фаршу корж, притиснути його трохи і по центру викласти підготовлену начинку. Після чого з’єднуємо краї і обвалюємо у панірувальних сухарях.

Відправляємо на розігріту сковороду з соняшниковою олією обсмажувати з двох боків до золотистої скоринки.

Після чого беремо форму для запікання і перекладаємо в них підготовлені вироби. Розігріваємо духовку до 180 ° і поміщаємо в неї форму з зразами на 10 хвилин випікатися до готовності. Смачного!

Як пити апельсиновий сік і не набирати вагу - рекомендації експертів

неділя, 17 серпень 2025, 10:15

Апельсиновий сік - джерело вітаміну С, корисний для імунітету та серця. Проте чи впливає час вживання соку на набір ваги? Дослідники з Кельнського університету провели експеримент, який показав, передають Патріоти України. Вчені радять вживати 100% нат...

П’єте каву, щоб схуднути? Виявилося, все залежить від ваших генів

субота, 16 серпень 2025, 18:15

Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...