Представляємо вашій увазі рецепт смачних рибних котлет з начинкою всередині, зазначають Патріоти України.
Таку страву люблять все. У моєму будинку вони користується особливою популярністю. Ці зрази виходять дуже соковитими і апетитними настільки, щоб розлітаються на «ура». Зберігайте рецепт і розбавляйте своє меню новими смачними стравами.
Необхідні інгредієнти
В першу чергу відварюємо три яйця до готовності. Після чого охолоджуємо їх. Потім очищаємо і ріжемо дуже дрібними кубиками. Перекладаємо в глибоку ємність.
Промиваємо гілочки зеленої цибулі і теж дрібно нарізаємо їх. Об’єднуємо з підготовленими яйцями. Також додаємо сіль і чорний мелений перець. Добре все перемішуємо і наша начинка готова. До фаршу додаємо сіль і спеції за смаком. Вбиваємо сюди яйце і добре перемішуємо.
Вирізаємо кірку зі шматочків батона і замочуємо м’якоть в молоці. Після закінчення потрібного часу віджимаємо хліб і перекладаємо в чашу блендера.
Очищаємо ріпчасту цибулю і, використовуючи тертку, натираємо її. Після чого перекладаємо до батону в чашу блендера і подрібнюємо до однорідності. Потім підготовлену масу відправляємо в рибний фарш і добре все перемішуємо.
Потім нам потрібно сформувати з підготовленого фаршу корж, притиснути його трохи і по центру викласти підготовлену начинку. Після чого з’єднуємо краї і обвалюємо у панірувальних сухарях.
Відправляємо на розігріту сковороду з соняшниковою олією обсмажувати з двох боків до золотистої скоринки.
Після чого беремо форму для запікання і перекладаємо в них підготовлені вироби. Розігріваємо духовку до 180 ° і поміщаємо в неї форму з зразами на 10 хвилин випікатися до готовності. Смачного!
Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...
Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...