Представляємо вашій увазі рецепт смачних рибних котлет з начинкою всередині, зазначають Патріоти України.
Таку страву люблять все. У моєму будинку вони користується особливою популярністю. Ці зрази виходять дуже соковитими і апетитними настільки, щоб розлітаються на «ура». Зберігайте рецепт і розбавляйте своє меню новими смачними стравами.
Необхідні інгредієнти
В першу чергу відварюємо три яйця до готовності. Після чого охолоджуємо їх. Потім очищаємо і ріжемо дуже дрібними кубиками. Перекладаємо в глибоку ємність.
Промиваємо гілочки зеленої цибулі і теж дрібно нарізаємо їх. Об’єднуємо з підготовленими яйцями. Також додаємо сіль і чорний мелений перець. Добре все перемішуємо і наша начинка готова. До фаршу додаємо сіль і спеції за смаком. Вбиваємо сюди яйце і добре перемішуємо.
Вирізаємо кірку зі шматочків батона і замочуємо м’якоть в молоці. Після закінчення потрібного часу віджимаємо хліб і перекладаємо в чашу блендера.
Очищаємо ріпчасту цибулю і, використовуючи тертку, натираємо її. Після чого перекладаємо до батону в чашу блендера і подрібнюємо до однорідності. Потім підготовлену масу відправляємо в рибний фарш і добре все перемішуємо.
Потім нам потрібно сформувати з підготовленого фаршу корж, притиснути його трохи і по центру викласти підготовлену начинку. Після чого з’єднуємо краї і обвалюємо у панірувальних сухарях.
Відправляємо на розігріту сковороду з соняшниковою олією обсмажувати з двох боків до золотистої скоринки.
Після чого беремо форму для запікання і перекладаємо в них підготовлені вироби. Розігріваємо духовку до 180 ° і поміщаємо в неї форму з зразами на 10 хвилин випікатися до готовності. Смачного!
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...