Приголомшливо смачні рибні зрази з начинкою з яйця і цибулі

Представляємо вашій увазі рецепт смачних рибних котлет з начинкою всередині, зазначають Патріоти України.

Таку страву люблять все. У моєму будинку вони користується особливою популярністю. Ці зрази виходять дуже соковитими і апетитними настільки, щоб розлітаються на «ура». Зберігайте рецепт і розбавляйте своє меню новими смачними стравами.

Необхідні інгредієнти

  • 500 гр рибного фаршу
  • 3 яйця
  • 2 шматочки батона
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 4 гілочки зеленої цибулі
  • 40 гр панірувальних сухарів
  • 100 мл молока
  • сіль і чорний мелений перець за смаком

Процес приготування рибних зраз

В першу чергу відварюємо три яйця до готовності. Після чого охолоджуємо їх. Потім очищаємо і ріжемо дуже дрібними кубиками. Перекладаємо в глибоку ємність.

Промиваємо гілочки зеленої цибулі і теж дрібно нарізаємо їх. Об’єднуємо з підготовленими яйцями. Також додаємо сіль і чорний мелений перець. Добре все перемішуємо і наша начинка готова. До фаршу додаємо сіль і спеції за смаком. Вбиваємо сюди яйце і добре перемішуємо.

Вирізаємо кірку зі шматочків батона і замочуємо м’якоть в молоці. Після закінчення потрібного часу віджимаємо хліб і перекладаємо в чашу блендера.

Очищаємо ріпчасту цибулю і, використовуючи тертку, натираємо її. Після чого перекладаємо до батону в чашу блендера і подрібнюємо до однорідності. Потім підготовлену масу відправляємо в рибний фарш і добре все перемішуємо.

Потім нам потрібно сформувати з підготовленого фаршу корж, притиснути його трохи і по центру викласти підготовлену начинку. Після чого з’єднуємо краї і обвалюємо у панірувальних сухарях.

Відправляємо на розігріту сковороду з соняшниковою олією обсмажувати з двох боків до золотистої скоринки.

Після чого беремо форму для запікання і перекладаємо в них підготовлені вироби. Розігріваємо духовку до 180 ° і поміщаємо в неї форму з зразами на 10 хвилин випікатися до готовності. Смачного!

Пити чи не пити молоко дорослим? Експерти розставили крапки над "і"

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:56

Не бракує аргументів за і проти вживання молока в дорослому віці. Чи дійсно це здоровий варіант? Чи будемо ми здорові, якщо будемо регулярно пити молоко? Видання Czytelnia zdrowia зібрало аргументи з кожного боку, щоб відповісти на питання, чи можна пи...

От у чому секрет! Як без гарячої води та мікрохвильової печі розморозити великий шматок м’яса

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:10

Простий спосіб, який дозволить розморозити великий шматок м’яса із морозильника за 10 хвилин. Для цього не доведеться використовувати гарячу воду або мікрохвильову піч, передають Патріоти України. Спосіб підійде як для м’яса, а й риби, курки, фаршу. В...