Така смачна закуска прекрасно виглядає на святковому столі. Та й просто побалувати свою сім’ю солоною випічкою теж потрібно, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Яйця з’єднуємо з цукром, сіллю і збиваємо вінчиком до однорідності. Борошно просіваємо. Вливаємо тепле молоко, всипаємо дріжджі, перемішуємо і додаємо борошно. Вимішуємо тісто і накриваємо його, залишаємо в теплому місці на 1 годину.
Тісто ділимо на 10 частин, кожну розкачуємо в пласт або коло, змащуємо маслом (вершковим розтопленим або соняшниковою олією) і складаємо один на один в стопочки по 5 штук. Обертаємо плівкою і відправляємо в морозильну камеру на 30 хвилин.
Розкачуємо кожну стопку в великий пласт, ріжемо на сегменти – трикутники. На широку частину викладаємо начинку (тертий сир, нарізану зелень, сіль за смаком) і звертаємо рогалики. Деко застеляємо пергаментом, викладаємо рогалики, змащуємо жовтком і випікаємо при 180 градусах близько 30 хвилин.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...