Така смачна закуска прекрасно виглядає на святковому столі. Та й просто побалувати свою сім’ю солоною випічкою теж потрібно, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Яйця з’єднуємо з цукром, сіллю і збиваємо вінчиком до однорідності. Борошно просіваємо. Вливаємо тепле молоко, всипаємо дріжджі, перемішуємо і додаємо борошно. Вимішуємо тісто і накриваємо його, залишаємо в теплому місці на 1 годину.
Тісто ділимо на 10 частин, кожну розкачуємо в пласт або коло, змащуємо маслом (вершковим розтопленим або соняшниковою олією) і складаємо один на один в стопочки по 5 штук. Обертаємо плівкою і відправляємо в морозильну камеру на 30 хвилин.
Розкачуємо кожну стопку в великий пласт, ріжемо на сегменти – трикутники. На широку частину викладаємо начинку (тертий сир, нарізану зелень, сіль за смаком) і звертаємо рогалики. Деко застеляємо пергаментом, викладаємо рогалики, змащуємо жовтком і випікаємо при 180 градусах близько 30 хвилин.
Українські страви банош та коливо увійшли до рейтингу найкращих каш світу. Відповідний гастрономічний рейтинг склав портал TasteAtlas, передають Патріоти України. . На п'ятому місці рейтингу - традиційний український банош, який здавна готують у карпа...
Раціон харчування безпосередньо впливає на тривалість та якість життя: допомагає підтримувати молодий вигляд, здорову вагу та зменшує ризик хронічних захворювань. За словами вчених, особливо влітку слід звернути увагу на сезонні продукти, багаті на фла...