
Така смачна закуска прекрасно виглядає на святковому столі. Та й просто побалувати свою сім’ю солоною випічкою теж потрібно, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Яйця з’єднуємо з цукром, сіллю і збиваємо вінчиком до однорідності. Борошно просіваємо. Вливаємо тепле молоко, всипаємо дріжджі, перемішуємо і додаємо борошно. Вимішуємо тісто і накриваємо його, залишаємо в теплому місці на 1 годину.
Тісто ділимо на 10 частин, кожну розкачуємо в пласт або коло, змащуємо маслом (вершковим розтопленим або соняшниковою олією) і складаємо один на один в стопочки по 5 штук. Обертаємо плівкою і відправляємо в морозильну камеру на 30 хвилин.
Розкачуємо кожну стопку в великий пласт, ріжемо на сегменти – трикутники. На широку частину викладаємо начинку (тертий сир, нарізану зелень, сіль за смаком) і звертаємо рогалики. Деко застеляємо пергаментом, викладаємо рогалики, змащуємо жовтком і випікаємо при 180 градусах близько 30 хвилин.
Хурма - смачний та корисний фрукт, але не всім вона підходить. Лікарі та дієтологи попереджають: у деяких людей хурма може викликати проблеми зі шлунком, цукром у крові або кишечником, передають Патріоти України. Кому не варто їсти хурму:. Порада експе...
Досвідчені господині знають просте правило: перш ніж пекти, тісто треба не поспішати - дати йому «відпочити» в холодильнику. І це не просто кулінарна примха, а перевірений секрет, який впливає і на смак, і на текстуру майбутньої випічки, передають Патр...