Приголомшливий рецепт солоних рогаликів з сирною начинкою

Така смачна закуска прекрасно виглядає на святковому столі. Та й просто побалувати свою сім’ю солоною випічкою теж потрібно, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • молоко – 400 мл;
  • яйця – 2 шт;
  • цукор – 60 г;
  • борошно – 650 г;
  • сіль – дрібка;
  • дріжджі – 7 г;
  • сир м’який або плавлений – 300 г;
  • зелень, кунжут, жовток.

Процес приготування рогаликів

Яйця з’єднуємо з цукром, сіллю і збиваємо вінчиком до однорідності. Борошно просіваємо. Вливаємо тепле молоко, всипаємо дріжджі, перемішуємо і додаємо борошно. Вимішуємо тісто і накриваємо його, залишаємо в теплому місці на 1 годину.

Тісто ділимо на 10 частин, кожну розкачуємо в пласт або коло, змащуємо маслом (вершковим розтопленим або соняшниковою олією) і складаємо один на один в стопочки по 5 штук. Обертаємо плівкою і відправляємо в морозильну камеру на 30 хвилин.

Розкачуємо кожну стопку в великий пласт, ріжемо на сегменти – трикутники. На широку частину викладаємо начинку (тертий сир, нарізану зелень, сіль за смаком) і звертаємо рогалики. Деко застеляємо пергаментом, викладаємо рогалики, змащуємо жовтком і випікаємо при 180 градусах близько 30 хвилин.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...