Торт виходить дивовижним, з насиченим кавовим ароматом, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Заливаємо капучіно (всі пакетики) окропом, добре перемішати і залишити охолоджуватися. Коли маса стане теплою, висипаємо желатин і залишаємо на 10 хвилин для набухання. Потім нагріваємо в мікрохвильовці або на водяній бані, щоб желатин повністю розчинився. Охолоджуємо.
Сметану збиваємо з цукровою пудрою міксером до пишної і густої маси. Порційно вводимо желатинову суміш з капучіно, не припиняючи процес збивання.
Форму змащуємо олією, накриваємо плівкою і викладаємо шар печива. Виливаємо крем, накриваємо другим шаром печива, накриваємо плівкою і ставимо в холодильник на кілька годин
Яйце в м’ясному фарші потрібне для того, щоб «склеїти» всі інгредієнти. Під час смаження яєчний білок швидко згортається, зв’язуючи м’ясо та інші компоненти у єдине ціле. Котлети завдяки яйцю у складі тримають форму, передають Патріоти України. На кіло...
Якщо ви хочете приготувати смачні та соковиті котлети, то обов’язково додайте у фарш інгредієнти, що втримають апетитний м’ясний сік. Лише досвідчені господині знають, що пісний фарш можна врятувати від сухості за допомогою замороженого вершкового масл...