Торт виходить дивовижним, з насиченим кавовим ароматом, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Заливаємо капучіно (всі пакетики) окропом, добре перемішати і залишити охолоджуватися. Коли маса стане теплою, висипаємо желатин і залишаємо на 10 хвилин для набухання. Потім нагріваємо в мікрохвильовці або на водяній бані, щоб желатин повністю розчинився. Охолоджуємо.
Сметану збиваємо з цукровою пудрою міксером до пишної і густої маси. Порційно вводимо желатинову суміш з капучіно, не припиняючи процес збивання.
Форму змащуємо олією, накриваємо плівкою і викладаємо шар печива. Виливаємо крем, накриваємо другим шаром печива, накриваємо плівкою і ставимо в холодильник на кілька годин
Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...
Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...