Торт виходить дивовижним, з насиченим кавовим ароматом, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Заливаємо капучіно (всі пакетики) окропом, добре перемішати і залишити охолоджуватися. Коли маса стане теплою, висипаємо желатин і залишаємо на 10 хвилин для набухання. Потім нагріваємо в мікрохвильовці або на водяній бані, щоб желатин повністю розчинився. Охолоджуємо.
Сметану збиваємо з цукровою пудрою міксером до пишної і густої маси. Порційно вводимо желатинову суміш з капучіно, не припиняючи процес збивання.
Форму змащуємо олією, накриваємо плівкою і викладаємо шар печива. Виливаємо крем, накриваємо другим шаром печива, накриваємо плівкою і ставимо в холодильник на кілька годин
Їсти полуницю щодня — це зазвичай дуже корисно, якщо у тебе немає алергії чи інших протипоказань. Ось що може трапитись, передають Патріоти України. Позитивні ефекти:. Можливі мінуси:
Масло, так само, як і маргарин, не варто зберігати в упаковці. Це, як мінімум, негарно, а як максимум – негігієнічно. Зазвичай прийнято перекладати вершкове масло у спеціальну маслянку і вже у такому вигляді відправляти на полицю холодильника, передают...