Класичний печінковий торт знайомий багатьом ще з дитинства своїм незабутнім смаком. До того ж, мабуть, кожна господиня має свій фірмовий рецепт. Але на цей раз пропонуємо трохи адаптувати цю популярну закуску під закони здорового харчування, зазначають Патріоти України.
Печінковий торт звикли робити з прошарками з майонезного соусу, але такий варіант може не сподобатися прихильникам правильного харчування або тим, хто любить порахувати калорійність страв. Фуд-блогерка Катя Мулл поділилася в Instagram рецептом смачного торта з курячої печінки й без майонезу. Спробуйте приготувати улюблений смаколик на новий лад.
Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Спосіб приготування:
Смачного!
Ось що станеться, якщо зберігати лимони в морозилці, передають Патріоти України.
Забудьте про дорогі креми від зморшок і укол ботокса - справжній секрет молодості може ховатися у простій горстці арахісу, яку варто з’їдати щодня, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Барселони виявила, що арахіс уповільнює старіння...