Класичний печінковий торт знайомий багатьом ще з дитинства своїм незабутнім смаком. До того ж, мабуть, кожна господиня має свій фірмовий рецепт. Але на цей раз пропонуємо трохи адаптувати цю популярну закуску під закони здорового харчування, зазначають Патріоти України.
Печінковий торт звикли робити з прошарками з майонезного соусу, але такий варіант може не сподобатися прихильникам правильного харчування або тим, хто любить порахувати калорійність страв. Фуд-блогерка Катя Мулл поділилася в Instagram рецептом смачного торта з курячої печінки й без майонезу. Спробуйте приготувати улюблений смаколик на новий лад.
Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Спосіб приготування:
Смачного!
На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...
Попри сформовану думку, сама по собі сіль, а точніше хлорид натрію, не становить небезпеки для організму, а, навпаки, грає важливу роль у його роботі. Без солі неможливий нормальний баланс рідини в організмі, до того ж вона регулює кров’яний тиск та ба...